Deset godina tražila biološkog oca, a onda joj je Bog otkrio njegovo ime

Zanimljivosti

Ova žena bila je uporna i deset godina tražila biološkog oca. U molitvi joj je Bog otkrio njegovo ime.

Deanna Shrodes provela je 10 godina u potrazi za svojim biološkim ocem, odlučna pronaći ga i saznati svoje podrijetlo. Ranije je upoznala svoju biološku majku i bila s njom u vezi 20 godina, dok nije umrla 2019. od raka. O biološkom tati nije otkrila ništa, osim da je Grk i da je iz Richmonda u Virginiji.

Odlučna u potrazi za ocem
Odlučila je napraviti grupe na Facebooku kako bi dobila pomoć od drugih i upisala se u DNK registre, nadajući se da će se nekako poklopiti, nakon svih ovih godina.

Molila se Bogu i tražila pomoć da pronađe oca. U molitvi joj Bog rekao da se otac zove Gus.

“Rekla sam svom mužu, svojoj najboljoj prijateljici Lauri … rekla sam: ‘Slušajte, ljudi, možda mislite da sam luda, ali bila sam na molitvi. Bog mi je rekao ovo: Tvoj otac se zove Gus’”, kaže Deanna.

Nakon desetljeća potrage, koja je započela 2012., Deanna se upoznala se s prekrasnim vijestima u svibnju 2022. Došlo je do podudaranja DNK s rođakom.

“Obratila sam se tom rođaku i rekla mu: ‘Upravo smo se poklopili na 23andMe‘. … A on je rekao: ‘Mislim da si ti kći mog ujaka Gusa.’ Dodala sam: ‘I ja to mislim’.”

Deanna kaže da je bila spremna pronaći i grob svog oca, ali kada ga je osobno pronašla, živog, jednostavno nije mogla vjerovati.

“Bilo je apsolutno nevjerojatno”, kaže.

Više o ovom događaju možete pogledati u videu u nastavku.

Deannin otac je Gus Nicholas, 92-godišnji umirovljeni instruktor plesa, koji je cijeli život bio u Richmondu i nikad se nije ženio. Bila je izvan sebe od uzbuđenja što je saznala više o svom tati. Njezin otac bio je ushićen spoznajom da je cijelo vrijeme imao obitelj i nije mogao vjerovati da su njegove molitve uslišane.

Susret s ocem
Nažalost, Gus je u staračkom domu jer se više nije mogao brinuti sam za sebe. Kad ga je Deanna sa svojim mužem srela, zamolio ih je da ne dopuste da umre u staračkom domu. Sada živi s njima u njihovom domu na Floridi.

Deanna je više nego sretna što može ispuniti sve što je njezin tata ikada želio do kraja svog života. To je najmanje što može dati, jer on je njoj dao život. Sve što je željela od njega bilo je da joj ispriča sve o njemu. Sve priče koje je propustila 56 godina.

novizivot.net