Bila Je Jedna Od Najlepših MISICA A Onda Joj Se Usledio PAKAO: Prisilno Je Udali Za Duplo STARIJEG Čoveka Koji Joj Je Preneo Ovu BOLEST

Zanimljivosti

Bila je jedna od najlepših MISICA a onda joj se usledio PAKAO: Prisilno je udali za duplo STARIJEG čoveka koji joj je preneo ovu BOLEST

Rubi Mari koja je 2017. godine pobedila na takmičenju za Mis galaksije u kategoriji za žene starije od 30 godina, dala je potresnu ispovest o svojoj mladosti. Naime, nju su roditelji naterali da se uda kada je imala samo 15 godina i to za duplo starijeg muškarca.

Mari je rođena u Velsu, ali je poreklom iz Bangladeša. Jednog dana je sa roditeljima otišla u Bangladeš, uzbuđena jer je mislila da će se lepo provesti na tom putovanju. Međutim, njeni roditelji su imali druge planove i umesto da ostanu šest nedelja tamo, ostali su šest meseci.

– To je bilo kao u najgoroj noćnoj mori, kao u horor filmu. Sedela sam za večerom sa celom porodicom i otac je ušao, seo, počeo da jede i iznenada rekao: Bilo bi divno da se Rubi uda. Imala sam 15 godina i nisam razumela zašto bi mi to uradili. Tretirali su me kao roba – rekla je ona u intervjuu za BBC.

Kako je rekla, tada joj je njena majka prilično tužna pokazala budućeg supruga.

– Samo sam je tupo pogledala. Nisam imala emocije, nisam ni suzu pustila, nisam znala šta da mislim- rekla je Mari.

Za venčanje sa duplo starijim muškarcem su je obukli poput lutke i prekrili zlatnim nakitom, gosti su bili fascinirani, a ona tužna.

Bila je zaprepašćena kada joj je suprug rekao da mora što pre da zatrudni jer bi tako i on mogao da ode da živi u Velikoj Britaniji, kao otac deteta sa britanskim državljanstvom.

– On je pokušao da bude dobar prema meni. Ali opet, on to nije bio, jer me je svake večeri silovao. Znao je da želim da idem kući. Znao je sve- ispričala je Mari.

Pokušala je da izbegne trudnoću, uzimanjem pilula za kontracepciju, ali je porodica njenog muža saznala za to i uzela joj. Na kraju je ostala u drugom stanju.

Uspela je da pobegne od njega tek kada je sa porodicom otišla nazad u Vels da bi se porodila.

Rodila je ćerku koja je hendikepirana jer joj je suprug preneo seksualno prenosivu bolest “citomegalovirus” , koji je uticao na njenu bebu.

– Preneo mi je virus i zbog toga se to desilo – rekla je ona kroz suze.

Njena ćerka ima poteškoća sa učenjem, a Rubi kaže da je ona inspirisala i naučila je šta znači bezuslovna ljubav.

Rubi Mari se bavi modelingom, ali je i aktivista za ljudska prava i zalaže se za borbu protiv prisilnih brakova.

najzena.rs