Sestre blizanke rodile na isti dan, no jedan detalj je još zanimljiviji

Zanimljivosti

Sestre blizanke su ostale trudne u isto vrijeme i rodile na isti dan, no još je zanimljivije da su rodile djevojčice, i to na svoj rođendan.

Neočekivane se stvari događaju svaki dan iako ih nismo uvijek svjesni. Na svu sreću, ovaj je put riječ o jednom predivnom događaju koji je uključivao dvije sestre blizanke.

Zamislite ovo – sestre blizanke, ujedno obje trudne i obje su rodile na svoj rođendan. I obje su rodile kćeri. Zaista ludo!

29.10. sestre Amber i Autumn su napunile 33 godine. Svaka je bila u svojoj sobi u bolnici, ali su bile u sobama jedna pokraj druge.

Nakon što je prva sestra rodila, sat i pol kasnije, rodila je i druga.

„Autumn je rodila te smo čuli plač bebe“ podijelila je Amber „Moj je suprug pokucao na dio njihovog zida kako bi im čestitao. Devedeset minuta kasnije sam ja rodila te smo primili istu poruku“.

Amber i njezin suprug Jim dobili su djevojčicu Blakley. Autumn i njezin suprug Scott dobili su djevojčicu Charleston.

Sestre nisu planirale zatrudnjeti u isto vrijeme, ali im je ta vijest došla kao blagoslov. Nakon prvog djeteta, Autumn se borila s neplodnošću. No, ove su sestre ipak dobile priliku podijeliti vrlo intiman događaj i to na njihove rođendane.

Bilo je tu mnogo čekanja i bolnih trenutaka… sada vidim širu sliku i znam da je Bog imao veći plan“, rekla je Autumn.

Njezina vjera u Boga joj je donijela neopisiv trenutak koji će sigurno jednog dana podijeliti sa svojom kćeri i nećakinjom.

saznajemo.info