Da Li BISTE Dozvolili Trogodišnjem DETETU Da Ofarba KOSU? Jedna MAMA Je Baš To URADILA, Reakcije Koje Je Izazvala Su I Nju IZNENADILE

Zanimljivosti

Da li BISTE dozvolili trogodišnjem DETETU da ofarba KOSU? Jedna MAMA je baš to URADILA, reakcije koje je izazvala su i nju IZNENADILE

Fej je TikToku podelila snimak sebe i svoje ćerke kako idu kod frizera, i predvidela je da će snimak izazvati bes dok je uz njega napisala: „Dan za kosu. “Molim vas bez negativnosti – samo puštam svoju 3-godišnjakinju da živi svoj najbolji život”.

“Da li želiš ružičastu kosu?” upitala je Fej svoju ćerku dok je sedela u salonskoj stolici čekajući da njen termin počne. Nakon što je naneta farba i ostavljena da deluje magično, devojčicu su odveli do lavaboa da joj operu kosu.

Kada je osušila kosu bila je veoma uzbuđena i srećna. Pokazala je na kraju dva jarko ružičasta dela sa obe strane lica, a mama ju je upitala: “Da li ti se sviđa? Da li ti se sviđa?” “Da!” odgovorila je.

Fej je mislila da će video izazvati lošu reakciju, a iznenadila se kad je videla da je većina komentara bila pozitivna što je odvela ćerku da joj farba kosu. „Gledanje naše generacije roditelja kako odgaja svoju decu polako leči moje unutrašnje dete“, napisao je jedan. „Živi život, stvaraj uspomene, to je najvažnije“, dodao je drugi.

najzena.rs