PRAVI MUŠKARAC ĆE PRVO OKONČATI BRAK PA TRAŽITI DRUGU – SLABIĆI TRAŽE DRUGE OPCIJE ŽENI IZA LEĐA

Zanimljivosti

Pravi muškarac koji nije sretan u braku prvo će okončati tu priču pa onda tražiti novu ljubav. Samo slabići traže druge opcije dok još uvijek žive sa ženom koju navodno “ne vole”.

Ako ste već toliki frajeri da tražite ljubav izvan braka, zašto se skrivate? Zašto se ponašate poput pacova, bježeći iz rupe u rupu? Ja imam odgovor – jer ste slabići. Pravi muškarci sve što čine – čine transparentno i bez srama. Njihovi postupci su ispravni i nema potrebe da se ponašaju kao nesigurni miševi.

Ako već želite biti pravi frajeri i ako smatrate da vaš brak ne vodi nigdje – stavite svoju suprugu pred sebe i recite da se ne vidite više pored nje i da želite da se rastanete. Koliko god da je bolno tako je najbolje. Uštedićete vrijeme i njoj i sebi.

Umjesto da zavlačite i sebe i nju, umjesto da se sakrivate i prolongirate priču koja ne vodi nigdje, stisnite petlju i učinite to. Poput skidanja flastera, bolje da ga povučete brzo nego da se mučite povlačeći polako i postepeno. Koliko god i nju da zaboli ipak će joj kasnije biti drago što nije potraćila više vremena.

A i sve ljubavnice koje ulaze u vezu sa oženjenim muškarcem trebale bi znati sa kakvim čovjekom imaju posla. Bez obzira koliko on obećavao da će ostaviti svoju suprugu bez vas ne vjerujte u njegove riječi koliko trebate vjerovati njegovim djelima.

Da je zaista htio ostaviti ženu, učinio bi to prije nego što vas je upoznao. Dakle, da je pravi muškarac ne biste započeli vezu sa njim kao oženjenim čovjekom, bio bi slobodan. Kakva god obećanja ili opravdanja da ima, imajte na umu da samo sumnjivi tipovi ulaze u vezu skrivajući se.

Bez obzira kakvo njegovo stanje bilo. Pravi muškarci se neće skrivati ni od koga. Ako mu se žena dopada i ako ima iskrene i dobre namjere sa njom neće imati problema sa tim da ga bilo ko vidi sa njom. Imajte to na umu.

Izvor: pult24.info