Sreća se osmehnula porodici sa četvoro dece i petim na putu: GAZDA STANA IH IZBACIO NA ULICU, a sada će da žive u kući od 100 kvadrata!

Region

Porodica Ćirić sa četvoro dece i petim na putu skući će se u Grockoj, u kući od 100 kvadrata!

Ovako izgleda kraj drame kroz koju su u prolazili Kristijana Ćirić, koja je u petom mesecu trudnoće, njen muž i četvoro male dece nakon što ih je, kako tvrde, stanodavac izbacio iz stana u Surčinu.

Naime, kako smo pisali, stanodavac je jedan dan, dok oni nisu bili kod kuće, promenio bravu na vratima, “jer je komšijama smetala konstantna buka i graja koja je dolazila iz njihovog doma”, te je porodica bila prinuđena da jednu noć provede u kolima u Bojčinskoj šumi.

Kako Ćirići tvrde, stanodavac ih je nakon dve godine izbacio na ulicu iako su uredno plaćali kiriju od 200 evra i imali plaćeno sve do, kako tvrde, 1. decembra.

Kristijana Ćirić je u petom mesecu trudnoće, a nju je sa suprugom i četvoro dece privremeno primio u svoj dom na Novom Beogradu deda njenog muža.

Komšije su se žalile na buku!

Govoreći za Prva TV, Kristijana je objasnila šta se tačno dogodilo i zbog čega je njena porodica izbačena iz stana:

Mi smo imali problem zbog dece, oni su mali. Protrče kroz kuću, bude buke, ja nisam nikada to osporila. Komšije su se žalile na buku, da se deca utišaju. Dolazili su na vrata i molili su me da dete prestane da plače, ja sam u tom momentu bila sama kući sa četvoro dece. Zvali su nam komunalnu kad čak i nismo bili kući, zvali su stanodavca isto da nas utiša. Objasnili smo stanodavcu sve, on nam je rekao da razume sve ali da deca moraju da se utišaju – tvrdila je Kristijana.

Nakon svega kroz šta je prošla ova porodica, njima je opština Grocka ponudila pomoć.

Baš kao što smo i obećali, pronašli smo kuću koja u potpunosti odgovara ovoj višečlanoj porodici. U blizini kuće su i vrtić i škola, što je važno kako bi deca nastavila da nesmetano pohađaju nastavu – izjavio je predsednik opštine Grocka, Dragan Pantelić,

Kako je dodao, “dobri ljudi i naši prijatelji su se javili opštini kako bi im pomogli”.

Obezbedili su tri kirije unapred i kupili sve što im je za početak novog života potrebno u šta spadaju i kreveti i šporet – poručili su iz opštine Grocka.

Porodica Ćirić sada može da se opusti i to u predivnoj Grockoj, a deca će u dvorištu moći da se igraju koliko god žele i da nikome ne smetaju.

blic.rs