Dok Je Sara Pokazivala Stan Klijentu, Prišao Joj ČUDAN MUŠKARAC: Od Tad Je Njena Porodica Zavijena U Crno

Zanimljivosti

Dok je Sara pokazivala stan klijentu, prišao joj ČUDAN MUŠKARAC: Od tad je njena porodica zavijena u crno

Agentkinja za nekretnine poreklom iz velike Britanije Sara Trost (40), ubijena je ispred jednog imanja u Floridi kada je potencijalnim zakupcima pokazivala kuću i okućnicu, a pretpostavlja se da joj je život oduzeo “nezadovoljni bivši stanar” koji je verovatno smatrao da je prevaren.

Kako navodi tamošnja policija, Sara Trost je sedela u parkiranom automobilu i čekala potencijalne zakupce, kada joj je prišao 51-godišnji Rejmond Riz i ispalio nekoliko hitaca u nju. Majka troje dece, nažalost, preminula je na licu mesta, prenosi Njujork Post.

– Kad su dežurni policajci stigli na mesto pucnjave, zatekli su ženu u automobilu na mestu vozača, koja je zadobila više prostrelnih rana. Uprkos hitnoj medicinskoj intervenciji, nije joj bilo spasa i proglašena je mrtvom – navodi se u saopštenju policjske uprave Koral Springsa.

Kako navode komšije, Rejmond Riz je bio ljut i uznemiren što je izbačen iz kuće od 515.000 dolara. Policiji je to bio dovoljan motiv i on je uhapšen, a dodatni motivi se za sada ne traže.

Sara Trost bila je udata za Amerikanca Džejsona i sa njim je imala trogodišnju ćerku. Interesantno je to da je uvek javno govorila o opasnosti posedovanja vatrenog oružja, naročito posle zločina u srednjoj školi u Parklendu kada je ubijeno 17 osoba.

– Australija je imala ovakve incidente, rešili su ih. velika Britanija takođe i sve se rešilo tako što su koristili mozak. Nijednoj zemlji nije bilo teško da pronađe izvodljivo i uspešno rešenje. Ovde u SAD izgleda počinjemo i zasutavljamo se na “mislima i molitvama”. Mislim da tako ne treba – napisala je Sara pre tri godine, ne sluteći da će i sama biti žrtva pucnjave iz vatrenog oružja.

(objektiv.rs)