Dino Dizdarević je auto s kojim se slupao kupio prije deset dana, a Instagram mu prepun snimaka gdje pleše dok vozi!

Region

Zadrugar Dino Dizdarević je u toku noći sa subote na nedjelju doživio tešku saobraćajnu nezgodu, te je završio u zavojima i modricama, sa šest šavova na glavi.

Automobil VW Golf u vlasništvu bivšeg zadrugara i fudbalera Dine Dizdarevića je završio na krovu, a prizori sa lica mjesta nisu nimalo naivni. Kako je rekao u prvoj izjavi za medije nakon saobraćajke, on se prevrnuo automobilom zbog mokrog kolovoza, te je nakon svega ipak dobro. Povrijeđeni Dizdarević je Golfa s kojim se slupao kupio prije svega desetak dana

Zadrugar se novim automobilom na Instagramu pohvalio 15. novembra, a tada je uz fotografiju pored novog četverotočkaša dodao emotivan opis: “Babo moj, mislim da si sada ponosan na svog sina. Žao mi je što nisi sa mnom sada da te provazam, ali vjerujem da si sretan i ponosan na mene. Voli te tvoj sin”, napisao je tada Dino. Inače, posebno je zanimljiv Instagram profil bivšeg zadrugara kada su u pitanju snimci vožnje.

Naime, Dino Dizdarević je poznat po snimcima koje objavljuje na Instagramu, a gdje tokom vožnje nekontrolisano pleše uz pojačanu muziku, a da pri tome ne drži nijednu ruku na volanu. On je zbog takvog ponašanja često na meti kritika, pa ispod takvih objava možete pročitati uglavnom negativne komentare, koje mu na društvenim mrežama ostavljaju njegovi pratitelji.

Ekskluziva.ba