Volim svoju djecu, ali ženu volim više: Ovaj tata je otkrio i zašto

Zanimljivosti

Ponosni tata dvoje djece je u dirljivoj objavi na Facebooku priznao da voli svoju djecu, ali da ženu voli više. Otkrio je i zašto.

William Battle, koji je nedavno drugi put postao tata, na Facebooku je objavio dirljivu objavu posvećenu svojoj supruzi Lauren.

Ponosni tata i suprug je istaknuo kako nikada neće moći dovoljno zahvaliti i “platiti” Lauren što je rodila njihovo dvoje djece. Naime, par je krajem prosinca dobio sina Romana, a osim njega imaju i petogodišnjeg Kannona.

“Tijekom devet mjeseci, majka ti je bila sve što znaš”, napisao je William te je dodao: “Prije nego što sam te držao u naručju, majka te je držala i nikad te nije pustila. Prije nego što sam žrtvovao vrijeme za tebe, tvoja je majka rado žrtvovala svoje tijelo.”

“Prije nego što sam te utješio jer si se uznemirio, majka te je utješila samo otkucajem njezina srca. Prije nego što sam te tješio kad si bio nemiran, majka te je tješila samo zvukom njezina glasa. Prije nego što sam mogao učiniti sve za tebe, tvoja majka ti je dala sve. Tvoja majka je razlog zbog kojeg te danas držim”, napisao je i zaključio kako životi njegove djece, njihova sigurnost i postojanje su ovisili isključivo o njihovoj mami.

VIDI OVO: Što da radim ako više ne volim svoju suprugu?

Dodao je da će možda trebati proći vrijeme prije nego što njegovi sinovi shvate i postanu dovoljno zahvalni Lauren.

“Proći će mnogo vremena dok shvatite težinu, dubinu i neizmjernu ljubav majke prema vama. Ali jednoga dana, kad budete imali vlastitu djecu, tada ćete razumjeti ono što ja tako jasno vidim”, poručio im je.

VIDI OVO: Volim svoju djecu, ali muža volim više: Kada ovo spomenem mojim prijateljicama, sve do jedne ostanu bez teksta

Ipak, izrazio je i mišljenje s kojim se mnogi i dalje vjerojatno neće složiti.

“Čvrsto ću vas držati, ali još jače ću držati vašu majku, jer moja ljubav prema vama raste što više razumijem jačinu majčine ljubavi”, napisao je te tako istaknuo kako smatra da, iako voli svoju djecu, još više mora voljeti suprugu koja ih je rodila, prenosi Index.

novizivot.net