Djevojka (19) izgubila oko dok je branila dječaka s posebnim potrebama od napada muškarca

Zanimljivosti

Ova hrabra djevojka je izgubila desno oko u brutalnom napadu muškarca dok je branila dječaka s posebnim potrebama.

Bianca Palomera, 19-godišnja radnica u Habit Burger Grillu u Antiochu u Kaliforniji, brutalno je napadnuta od muškarca dok je branila kolegičinog brata s posebnim potrebama, koji je bio maltretiran. Zbog svojih hrabrih postupaka prozvana je “herojem”.

Htjela je zaustaviti maltretiranje
Nesretni događaj dogodio se 12. studenog u restoranu brze hrane. Prema izvješćima, Bianca je bila uključena u tučnjavu – uskočila je kako bi zaustavila muškarca koji je maltretirao nesposobnog rođaka njezinog kolegice.

Zamolila je muškarca da napusti prostoriju, rekavši mu da nije u redu maltretirati. Muškarac je tada pobjesnio i usmjerio svoj bijes prema Bianci te je počeo napadati.

“Jednom me udario šakom, a slušalice i naočale su mi odletjele s lica. Prijetio je i vrijeđao da će ga ‘prebiti’, ‘zašto gleda u njegovu pravcu?’ Tada sam ja uskočila i rekla ‘nije u redu to što radiš’.”

Potom ju je nastavio tući, a ona se bespomoćno pokušavala obraniti. Muškarac je potom s prijateljima pobjegao automobilom s mjesta događaja. Nakon brutalnog napada, Bianca je hitno prebačena u bolnicu, gdje su liječnici rekli da će izgubiti desno oko jer je nepopravljivo oštećeno.

Potpuni gubitak desnog oka
Njezina sestra Erica napisala je: “Nakon napada, hitno je prevezena u obližnji traumatski centar gdje je podvrgnuta hitnoj operaciji. Nažalost, zadobila je nepopravljive ozljede koje su je koštale potpunog gubitka desnog oka. Srećom, sada je u stabilnom stanju.”

Unatoč gubitku oka i svim traumama, Bianca ne žali što joj se dogodilo. “Ovo je zadnje što bih očekivala. Ne žalim što sam pomogla, uskočila. Moglo je biti i gore za brata moje suradnice.”

novizivot.net