Upoznali smo je kao Danicu u „Lajanju na zvezde“, a onda je napustila Srbiju i radila kao bebisiterka: „Nije mi teško da radim bilo šta da preživim“

Showbizz

Glumica je otvoreno govorila i o problemima sa kojima se suočavala.

Glumicu Natašu Tapušković domaća publika je upoznala u kultnom filmu „Lajanje na zvezde“ u kom je glumila Danicu.

Nataša se tada prezivala Šolak, a nakon uloge u pomenutom filmu dugo je nismo viđali u javnosti. Svojevremeno je otvorila dušu i govorila o problemima sa kojima se suočavala u detinjstvu.

„Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane“, rekla je ona svojevremeno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Aleksandar Kelić (@kelicaleksandar)

Za vreme bombardovanja je odlučila da potpuno promeni život, te se odslila u Italiju.

„Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca“, rekla je tada glumica, preneo je „Blic“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Krila za put (@krilazaput)

Sa 27 godina upoznala je Vuka u kog se ludo zaljubila. Kasnije su se venčali i imaju dve ćerke. Svoju intimu ne voli mnogo da eksponira u javnosti i voli isključivo da govori o karijeri.

Natašu poslednjih godina ponovo imamo priliku da gledamo na malim ekranima, a samo neke od uloga odigrala je u ostvarenjima kao što su „Pozorište u kući“, „Život je čudo“, „Folk“, „Kljun“, „Šišanje“, „Spomenik Majklu Džeksonu“ i drugim.

nova.rs