Neymar uplakan izašao iz igre: Zabrinuta lica na klupi Brazila

Svijet

Neymar je igrao fantastično protiv Srbije. U pobjedi od 2-0, njegov prodor kroz sredinu terena vodio je do akcije za prvi gol Richarlisona. Za Brazil bi bio veliki udarac da ostane bez najveće zvijezde…

Glavna zvijezda brazilske nogometne reprezentacije, Neymar (30), u suzama je izašao iz igre nakon što je iskrenuo gležanj u pobjedi 2-0 protiv Srbije. Njegov je Brazil jedan od glavnih favorita za osvajanje Svjetskog prvenstva, a mnogi turnir u Katru vide kao posljednju priliku da Neymar kao najbolji igrač predvodi Brazil do šeste titule svjetskog prvaka.

Međutim, već nakon prve utakmice Neymar bi mogao otpasti iz ostatka natjecanja. Srbija je igrala čvrstu obranu, a Neymar je bio meta brojnih klizećih startova i grubih duela. Nikola Milenković uklizao je na loptu u 68. minuti, a Neymar je u doskoku pao i iskreno desni gležanj.

Očigledno potresen, Neymar je igrao utakmicu još 11 minuta, nakon čega je izašao iz igre.

– Moramo pričekati 24 do 48 sata s fizioterapijom. Nismo zakazali magnet, moramo pričekati. Ne možemo donositi rane zaključke, ostao je na terenu i igrao još 11 minuta prije nego što je izašao – rekao je službeni doktor brazilske reprezentacije nakon utakmice.

Međutim, izbornik Tite dao je optimističniji komentar nakon utakmice.

– Ne brinite se, Neymar će igrati na Svjetskom prvenstvu. Nastavit će igrati, u ovo možete biti uvjereni – rekao je Tite nakon utakmice.

Sigurno je da će Brazil i Neymar učiniti sve da nastavi igrati na Svjetskom prvenstvu, ali južnoamerička reprezentacija na klupi ima niz odličnih igrača koji će zamijeniti Neymara ako će doći do toga.

24sata