NAŠA GLUMICA SE ODSELILA IZ SRBIJE I POSTALA BEBISITERKA! Posle godinu dana desio se PREOKRET: Radila bih BILO ŠTA da preživim

Showbizz

U životu naše poznate glumice Nataše Tapušković mnogo se toga promenilo otkako se pojavila u kultnom filmu “Lajanje na zvezde”, davne 1998. godine.

Nataša danas ima 47 godina, a javnosti je postala poznata po devojačkom prezimenu – Šolak. Kao mala suočavala se sa velikim problemima. Kao i mnoga deca razvezdenih roditelja, simpatična Nataša, koja je rođena u kruševcu, imala je tužne momente koje je sama proživljavala.

– Roditelji su mi se razveli i od moje sedme godine otac je živeo u Beogradu. Nisu se razveli pod teškim okolnostima, nije bilo svađe, mogla sam to i da razumem, ali emotivno nisam mogla da prihvatim taj gubitak. Često sam bila usamljena i čekala sam s ključem oko vrata drugarice da izađu na ulicu da se igramo. Imala sam spektar svojih delatnosti kojima sam prekraćivala vreme. U ćevabdžinici, nadomak kuće, često sam pomagala momcima i s njima pravila ćevape, dovodila kući malu decu iz obližnjeg parka da ih pripazim. Mama mi nije određivala vreme kada ću da se igram, ili učim, imala sam slobodu. Patila sam zbog razvoda roditelja, ali moj problem je bio druge prirode. Otac je dolazio svakog vikenda da me poseti. Petak sam jedva čekala, a nedelju, kada bi se vraćao, mrzela sam sve doskoro, dok nisam dobila svoju decu. Tada sam zacelila te rane – iskrena je bila Nataša jednom prilikom.

Iako je publika obožavala njene uloge, Nataša je u jednom trenutku odlučila da stavi tačku na karijeru. Ona je naime, za vreme bombardovanja, napustila Srbiju i preselila se u Italiju.

Nisam više bila sigurna da li ću se baviti ovim poslom. Za mesec i po dana savladala sam jezik i zaposlila se kao bebisiterka u Bolonji. Nisam bila opterećena time šta sam ovde bila. Dobro sam zarađivala, putovala. Posle godinu dana osetila sam da mi nedostaje moja zemlja, ljudi koje volim i vratila sam se. Ni sada mi ne bi bilo teško da radim bilo šta da preživim. Ne bojim se ako glume nema, mogu da se snađem i da izdržim i kad nemam dovoljno novca – priznala je tad Nataša.

Imala je 27 godina kada je srela Vuka u kojeg se zaljubila, a kasnije postala i njegova supruga. Imaju dve ćerke.

I dalje je aktivna u glumi, a gledali smo je u serijama “Život je čudo” i “Folk”, kao i u filmovima “Šišanje” i “Spomenik Majklu Džeksonu”. Poslednje ostvarenje u kome publika ima prilike da je gleda je film “Komedija na tri sprata”.

Ne viđamo je često na javnim događajima, a čini se da joj tako baš odgovara.

(Kurir.rs)