ŠTA TO NOSI MILICA PAVLOVIĆ U DUBAIJU?! Pevačica Gori U Emiratima, Dijamantski Prsten Od 11.600 $, A Haljina Je Tek LUDILO MOZGA

Showbizz

ŠTA TO NOSI MILICA PAVLOVIĆ U DUBAIJU?! Pevačica gori u Emiratima, dijamantski prsten od 11.600 $, a haljina je tek LUDILO MOZGA

Milica Pavlović oduševila je sve svojim nastupom u Dubaiju, gde je pevala u fan zoni povodom Svetskog prvenstva u fudbalu.

Pevačica je danima iščekivala i pripremala se za ovaj nastup, a oko stajlinga se posebno potrudila. Ona je na sebi imala svetlolila mrežastu haljinu na šljokice, koja je raspametila i muškarce i dame, a posebno je privukla pažnju detaljem na haljini, i to od perja, koje je apsolutni trend ove sezone.

Ipak, na Milici je u Dubaiju najskuplji bio aksesoar, i to skupoceni prsten brenda “kartije”. U pitanju je model “panter” od belog zlata, dijamanata i oniksa, a čija je cena paprenih 11.600 dolara, a koji se savršeno uklopio uz glamuroznu toaletu.

Podsetimo, Pavlovićeva je za samo četiri dana, koliko će provesti u Dubaiju, što zbog koncerta, što zbog odmora, samo za smeštaj iskeširala više od 4.000 evra. Milica je smeštena u hotelu u čuvenoj Dubai marini, gde noćenje košta paprenih 1.000 evra.

Milica je pred put u Dubai istakla da će svim srcem bodriti našu fudbalsku reprezentaciju u meču s Brazilom.

U Dubaiju ću snimiti neko dobro vino ili lep koktel, na primer “porn star”, volim taj koktel i sešću i navijaću za Srbiju jer smo jedni od favorita i biće napeto – rekla nam je Milica.

Kurir.rs/A. Panić