RUS IZVREĐAO SRBE, PA MORAO DA PAKUJE KOFERE: Zbog onoga što je Ilja rekao izbio haos: IMAM DUGAČAK JEZIK

Zanimljivosti

Ilja Medison, poznati ruski bloger navodno je morao da ode iz Beograda jer su mi pretili navijači iz Srbije, preneli su ruski mediji.

Medison je na svom Telegram profilu napisao šta mu se tačno desilo, a problem je nastao zbog njegove ranije objave da su “Srbi Cigani, a njihovo nacionalno piće rakija uporedio sa magarećim izmetom. Medison se zbog političke situacije u Rusiji preselio u Srbiju, ali ne zadugo:

“Sviđalo mi se u Srbiji, bilo je kul, ali je moj dugi jezik u prošlosti govorio da Srbi nisu braća, već Cigani, a rakija je magareći izmet. Neko je to prosledio navijačima koji su znali ruski jezik i onda je priča jasna.

Hvala braći što su saslušali moje argumente i dali mi nekoliko dana da se spremim. Srbija je divna zemlja, ljudi su divni, voleo bih da živim tamo, ali opet nema sreće”, napisao je Medison.

Bloger se u međuvremenu odselio u drugu zemlju:

“U sledećoj zemlji sve je ispalo pet puta skuplje, turobnije, a internet je potpuno s*anje. Upao sam u depresiju, što je normalno u takvoj situaciji. Ovi problemi sa boravišnim dozvolama, novcem, stanom, takođe, nemam dovoljno snage da se ponovo povlačim

Medison objašnjava da mu nedostaje Moskva i da otkako je bolje upoznao Evropu, sve je uvereniji da nema boljeg grada za život od ruske prestonice.

Kurir.rs