Meris optužio bivšu djevojku da ga je pregazila autom u Goraždu, Sumeja negira

Zanimljivosti

Proteklog vikenda (19.11.2022) u Goraždu desila se saobraćajna nesreća u kojoj je kao pješak teško povrijeđen Meris Bajrica. Zadobio je teške tjelesne povrede nakon što ga je njegova bivša djevojka Sumeja Avmedoski, s kojom ima maloljetnu kćerku, pregazila automobilom.

“Nesreća se desila u petak, kada me je poslije posla sačekalo auto” – počinje svoju ispovijest Meris Bajrica iz Goražda.

Meris je, kako je naveo, zadobio teške tjelesne povrede nakon što ga je bivša djevojka Sunejja udarila sa putničkim automobilom marke Peugeot 208. U automobilu se nalazila maloljetna kćerka, i njena drugarica Elma.

“Poslije posla sačekala me bivša djevojka s kojom sam živio u vanbračnoj zajednici. S njom imam kćerku. Trenutno sam u bolnici, imam frakturu lobanje. Ovo je pokušaj ubistva, slobodno mogu reći. Razlog je ljubomora. Ona je moja bivša djevojka s kojom imam dijete a nisam je ženio. Pokušao sam mnogo puta doći do djeteta al nije mi dala.” ispričao je Meris.

“Kada me je pregazila automobilom, vidio sam da se u Peugeot-u kojeg vozi, nalazi moje dijete i njena najbolja drugarica Elma. Ne znam šta da vam kažem više, ležim u bolnici, nije mi dobro. Za kraj mogu slobodno reći da ću je tužiti za pokušaj ubistva.” – izjavio je Meris za portal Crna-Hronika te poslao svoju sliku iz bolnice.

Nedugo nakon što je navedeni portal objavio informaciju oglasila se i djevojka Sumeja Avmedoski koja je negirala navode svog bivšeg partnera.

“Ja Sunejja Avmedoski izjavljejem da informacije koje ste dobili sa druge strane su netačne. Za svaki detalj saobraćane nezgode koja se dogodila u subotu 19.11.2022 ima izvještaj u MUP BPK Goražde.” rekla je.

“Gospodin koji vam je iznio svoju priču nije istinita. Osoba je meni iskočila na put. To je sam izjavio u policijskoj upravi. Pokušao je ugroziti moj život i našeg zajedničkog djeteta. Sve informacije su navedene u policijskoj upravi. A da je bio pokusaj ubistva ja ne bih bila na slobodi. To je sve što ću izjaviti” rekla je.

n1info.com