U 11 MJESECI RODILA DVIJE BEBE: DOŠLA SAM IZ PORODILIŠTA I SAZNALA DA SAM TRUDNA

Uncategorized

Mlada mama Lorena Hinnawi postala je poznata na društvenim mrežama jer je podijelila svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od samo 11 mjeseci.

Ubrzo nakon što je rodila sina, Lorena je saznala da je ponovo trudna, a sada na društvenim mrežama dijeli svoje iskustvo rađanja dvije bebe u razmaku od 11 mjeseci.

Došla sam kući iz bolnice s jednom bebom. Ubrzo nakon toga sam saznala da sam opet trudna. Sada moja beba ima bebu. Jedva čekam gledati ih kako rastu – kaže mlada mama. Sin Massimo u njihovu je porodicu stigao 27. novembra 2020. godine, a kći Camila rodila se 26. oktobra 2021. godine.
Lorena je svoje bebe nazvala “irskim blizancima” jer su rođeni u roku od 12 mjeseci, objasnila je u videu koji je podijelila na TikToku. Ljudi ih, kako kaže, često pitaju kako su uspjeli imati dvoje djece za tako kratko vrijeme, a većina joj se divi, donosi New York Post.

Ne znam kako to uspijevaš, sigurno imaš pune ruke posla. Svaka ti čast – samo je jedan od mnogih komentara podrške koje dobiva na društvenim mrežama.

@lorenahinnawi

Coming home from the hospital with one baby…

♬ I Cant Wait To Love You – NIKO MOON

hayat.ba