Mladić U Vezi Sa DUPLO STARIJOM Ženom: Dobijaju Ogavne Komentare, A Ovo Je Rekacija Zaljubljenog Para

Zanimljivosti

Mladić u vezi sa DUPLO STARIJOM ženom: Dobijaju ogavne komentare, a ovo je rekacija zaljubljenog para

Par sa razlikom u godinama od čak 23 godine dokazao je da njihovi mrzitelji nisu u pravu, ističući da su “srećniji nego ikad” nakon što su zajedno već godinu dana. Rejčel (47) iz Teksasa upoznala je 24-godišnjeg Njujorčana Aleksandera na internetu, a vrlo brzo su počeli da se zabavljaju.

Sada su u vezi već godinu dana i redovno objavljuju svoj svakodnevni život na TikTok-u, što je privuklo “trolove” koji su ih napali zlim komentarima. Aleksander je u jednom postu spomenuo da ga je zabavljanje sa starijom ženom navelo da shvati da “ljudskim životom ne upravljaju godine, već da čovek upravlja njima”.

– Upoznao sam 47-godišnju ženu koja je postala moja srodna duša. Ljudi nisu razumeli našu razliku u godinama i rekli su da to neće trajati. Godinu dana kasnije mi smo i dalje zajedno. Ljubav će te pronaći kada najmanje očekuješ – kazao je mladić, prenosi Dejli star.

Rejčel je takođe u jednom videu govorila o prednostima zabavljanja sa mlađim muškarcem.

– Zaista je lepo prolaziti rukama kroz njegovu kosu, a ne “kosu” na njegovim leđima. On je veoma aktivan sa mnom i lepo nam je. Ne gubi kondiciju kao da hoda do auta ili se penje stepenicama i mora da udahne. Ima sjajne oči i lepo je imati takve mlade momke – kazala je ona.

Neki korisnici interneta nazvali su Rejčel “kuguarkom” ili “šećernom mumijom” i optužili Aleksandera da pokušava da “maksimalno iskoristi njeno životno osiguranje”. Drugi su pak pružili podršku paru i istakli da su naučili da cene parove sa većom razlikom u godinama.

@alex.michael13

Love will find you when and where you least expect it. #agegap #datingolderwomen #dating #loveknowsnoage #cougartok2021

♬ original sound – ella💌

(objektiv.rs)