ORLOVI STIGLI U KATAR: Spektakularan doček za Srbiju! Naši navijači priredili nešto što će Piksi i družina PAMTITI

Zanimljivosti

Reprezentacija Srbije stigla u Dohu iz glavnog grada Bahreina Maname.

Doček ispred luksuznog hotelskog kompleksa Riksos Gulf, u kome će biti smešteni fudbaleri, bio je spektakularan. Autobus sa srpskom ekspedicijom je do smeštaja došao pod pratnjom policije, ali i automobila iz kojih su se vijorile srpske zastave i čula pesma. Igrači su oduševljeno reagovali i mahali iz autobusa

Pedesetak naših navijača razvilo je srpske trobojke ispred hotela i skandiralo četi selektora Dragana Stojkovića. Poseban ton celoj priči davali su mališani, koji su bili obučeni u dresove Srbije i koji su konačno dočekali da vide svoje idole.

Naš nacionalni tim imao je jako obezbeđenje od trenutka sletanja pa do odlaska u hotel, koji se nalazi u blizini stadiona 974, na kojem će Srbija igrati protiv Švajcarske.

Nije neuobičajena praksa da su angažovane snage specijalne policije, prosto domaćini ništa ne prepuštaju slučaju i tako se ponašaju prema svim reprezentacijama koje su stigle u Katar. Mere bezbednosti su podignute na najvišem nivou.

16.30 – Atmosfera je zaista sjajna! Uvereni smo da sve ovo i te kako znači izabranicima Dragana Stojkovića.

16.22 – Kolona automobila sa zastavama Srbije dočekala je Orlove! Veličanstven prizor. Naravno, tu je i oko 50 naših navijača sa zastavama ispred hotela.

16.05 – Izuzetno jake mere obezbeđenja čekaju fudbalere Srbije ispred hotela u kome će da budu smešteni.

Fudbaleri Srbije predvođeni slektorom Draganom Stojkovićem Piksijem stigli su u Katar gde ih od 20. novembra do 18. decembra očekuje učešće na Svetskom prvenstvu.

Ispred hotela u kojem odsedaju naši reprezentativci dočelao ih je nekoliko desetina navijača, a među njima posebno su se istakle atraktivne dame.

Podsetimo, na Svetsko prvenstvo fudbalsku selekciju Srbije ispratila je kraljevska porodica Bahreina.

Orlovi igraju i grupi G sa reprezentacijama Brazila, Švajcarske i Kameruna.

kurir.rs