SVAKA ČAST Trudnica radila 2 posla da bi preživela: Šef joj priredio šok koji mu neće zaboraviti! (VIDEO)

Uncategorized

U svom popularnom šou The Profit, milioner Markus Lemonis ulaže voj novac u biznise koji su propali ili se teško razvijaju.

Lemonis je svestan da ako se prema svojim radnicima ophodite sa ljubaznošću i pravednošću i oni će bolje obavljati svoj posao i biće produktivniji i zadovoljniji.

SAD je država koja ne podržava ženska prava u poslu, posebno kada žene zatrudne i kada im je potrebno porodiljsko odustvo. U tim situacijama uglavnom ostanu bez posla i to već nakon 12 nedelja trudnoće, pa se teško snalaze za buduća primanja.

Tami Forbs je jedna od takvih radnica koja ima sedmičnu platu od svega 300 dolara. Kod kuće odgaja 8-godišnje blizance i ujedno očekuje svoje treće dete. Radi i kao konobarica kako bi povećala svoje prihode.

Lemonis je odlučio da pomogne ovoj ženi dajući joj šest meseci odmora i posao kad vrati sa porodiljskog odmora i to takav da je dobro plaćen. Tami nije mogla da ostane ravnodušna na ovaj gest, pa je zaplakala.

Ovo je pravi način na koji bi svi poslodavci trebalo da tretiraju svoje radnike. Ovaj dirljivi trenutak je zabeležen i video snimkom… Pogledajte:

stil.kurir.rs / virealno.com)