ISKORISTILA SITUACIJU! ALEKSANDRA SUBOTIĆ MESEČNO ZARADI 5.000 EVRA, UNAPREDILA BIZNIS NEZAVISNO OD PECE

Showbizz

Za starletu i bivšu rijaliti učesnicu Aleksandru Subotić nema zime.

Iako je tokom leta bila u centru skandala kada ju je zbog drugarice Maje Marinković ostavio partner Peca Raspopović, što je u tom trenutku ozbiljno uticalo i na njenu egzistenciju, starleta se brzo snašla i rešila da da ne zavisi od novca svog nevenčanog supruga.

Naime, oni su se u međuvremenu pomirili, ali Aleksandra nije zapostavila posao koji joj je naglo procvetao zbog nezavidne situacije u kojoj se našla.

Izvor blizak Subotićevoj otkriva kako se starleta snašla i počela da zarađuje, a da pri tome nije izlazila iz kuće.

– Kada se desio skandal sa Majom i Pecom, broj njenih pratilaca na Instagramu naglo se povećao, izjave na tu temu nije davala, ali kako nije znala šta će se desiti s njenim ljubavnim životom, rešila je da stvari uzme u svoje ruke – počinje izvor i dodaje:

– Rešila je da postane influenserka i da reklame na ovoj društvenoj mreži počne ozbiljnije da naplaćuje. Tako je za samo jednu fotografiju koju objavi na svom storiju Aleksandra počela da uzima 200 evra, dok za objavu na samom zidu Instagrama starleta traži 300 evra. Ovaj cenovnik važi i dalje, a Sandra sarađuje sa svima koji joj pošalju ponudu.

Po rečima našeg izvora, Aleksandri ovaj vid poslovanja ide sasvim dobro jer svako ko želi da se pojavi na njenom profilu sa svojom robom ili uslugom bar jednom, mora za to da izdvoji minimum 500 evra.

– Aleksandra ima stalne klijente, a gotovo niko od njih ne želi da prekida saradnju, već unapred ugovaraju na mesečnom nivou koliko će se fotografija i kada pojaviti na njenom Instagramu na kome je prati preko 260.000 ljudi. Njena zarada na mesečnom nivou često zna da premaši i cifru od 5.000 evra – završava izvor za Alo!.

Aleksandra Subotić je potvrdila naša saznanja, ali i otkrila koliko je do sada najviše zaradila od samo jedne kampanje.

Posebno interesantno u ovom slučaju je to što Aleksandra prodaje stvari koje je dobila kao kompenzaciju.

– Ja odeću nisam kupila, ali je nisam ni dobila na poklon. Svaku stvar koju sam dobila u kompenzaciji, ja sam morala i da „odradim“, da je slikam i da joj se posvetim. Prodajna cena je u skladu sa tim – obrazložila je Subotićeva.

pulsonline.rs