Pas prišao lijesu pokojnog vlasnika, cijela obitelj je zastala u čudu

Zanimljivosti

Pas je prišao lijesu pokojnog vlasnika, a cijela obitelj je zastala u čudu kada je vidjela što je uslijedilo. Psi su vjerna stvorenja, oni ostaju uz svoje vlasnike i u dobru i zlu.

Često su pronađeni psi kako čuvaju malenu dječicu koja su odlutala od kuće. Ujedno vjerno čuvaju lijes svojih pokojnih vlasnika.

Sadie nije iznimka. Ova 13-godišnja mješanka udomljena je kada je imala samo 8 tjedana.

No kada je njezin vlasnik nenadano preminuo, to ju je jako pogodilo. Sadiina druga vlasnika Julia Beaulieu je rekla da, kada je tijelo bilo u lijesu, je Sadie prišla i dodirnula pokojnikovu ruku svojom njuškom.

Ne samo da je Juliji bilo jako teško zbog iznenadne smrti supruga, ali je i Sadie bila jako uznemirena. Pas bi neprestano stajao pred prozorom čekajući da njezin vlasnik dođe kući kao što je inače činio.

Sadie je čak prestala jesti punih 10 dana te je jako smršavila. Kada je Julia isplanirala pokop svog supruga, odlučila je uključiti i Sadie.

Julia je mislila da je najbolje za Sadie da se uživo oprosti od svog voljenog vlasnika. Na bdijenju je Sadie došla do lijesa s Juliom, stala je na stražnje noge i zavirila unutra.

Julia je rekla da je pas imao izraz šoka na licu, kao da ju je jako uznemirilo ono što je vidjela. Tada se Sadie opustila i ostala pokraj svog drugog vlasnika, Julie.

Jeremy May, organizator ukopa, je rekao da su kućni ljubimci dio obitelji te sve više ljudi dovodi svoje ljubimce na bdijenja i pokope. Uslikali su divnu fotografiju kako bi pokazali divnu vezu između pasa i ljudi.

Ova nas je fotografija duboko dirnula. Ona je prikaz posebnog trenutka između muškarca, žene i njihovog najboljeg prijatelja. Ova je žena nedavno izgubila svog supruga zbog iznenadnog srčanog udara te ga je posljednji put htjela vidjeti i oprostiti se s njime. Pas, Sadie, je nakon smrti vlasnika bila jako potištena, nije htjela jesti te je neprestano čekala da se vlasnik vrati kući. Supruga je vjerovala da i pas treba priliku da se oprosti i pomiri sa situacijom – bila je u pravu.“

Nakon povratka kući, Sadie je ušla kroz vrata te je počela jesti nakon jako dugo vremena. Čini se da joj je jako koristila prilika da se oprosti sa svojim vlasnikom.

Ovo je zaista divna i tužna priča. Nadamo se da će Sadie i Julie zajedno naći mir u narednim godinama.

saznajemo.info