Oglasio se Šerif Konjević, pa javno priznao da li je bio u vezi sa Zoricom Marković

Showbizz

Lepi Mića šokirao izjavom da Zorica Marković i Šerif Konjević nisu samo prijatelji
Lepi Mića javno je iznio tvrdnje da je Zorica Marković imala nešto više od prijateljstva sa kolegom Šerifom Konjevićem, zbog čega se on javno oglasio i stao na put daljim spekulacijama o odnosu sa koleginicom.

Miću je posebno razbijesnilo to što ga je Zorica nazvala kvazipjevačem koji nema nikakvu karijeru, pa ju je pred cimerima častio brutalnim uvredama i optužio da krije seksualni odnos sa kolegom.
Šerif Konjević oglasio se za medije i prokomentarisao tvrdnje Lepog Mića da je imao nešto više sa Zoricom Marković.

Logičnije bi bilo da je rekao da sam sa njim imao se*sualne odnose nego sa Zoricom, koju volim kao sestru i sa kojom oduvijek gajim čist odnos. Zahtjevaću od produkcije da mi se Mića javno izvini. Lijepo sam rekao Zorici da ne ulazi u rasprave sa njim jer je sklon da kaže neistinu zarad skandala i pažnje. Rijaliti je za njega gora kazna od zatvora, pa ne čudi što sam mu ja rak-rana – zaključio je Šerif za Alo!
Zorica je sama priznala i da se zbog Šerifa zavadila s koleginciom Nadom Obrić.

Bila je jedna duhovita situacija prije 100 godina. Nada Obrić je tada imala neki hit, a Šerif i ja smo imali megahitove. Njen menadžer je pozvao Šerifa i mene da budemo dio njenog koncerta. Tada sam rekla da nam ona ne treba i da to nema logike. Tada se uvrijedila – navela je pjevačica.
(express/alo)

express.ba