Ceca i Saša Popović kriju simpatije, uhvaćeni kako se maze: Razotkrivena veza, kompromitujući snimak zapalio mreže!

Showbizz

Dugo iščekivana nova sezona muzičke emisije “Zvezde Granda” počela je prošlog vikenda na Pink televiziji na čelu sa Sašom Popovićem i starom ekipom u žiriju Cecom Ražnatović Marijom Šerifović, Viki Miljković, Anom Bekutom, Draganom Stojkovićem i Đorđem Davidom.

Emisija je bila izuzetno gledana, pogotovo zbog čarki koje između sebe imaju članovi žirija, ali i komentarisanja kandidata.

Tako je i Ceca u jednom trenutku tada priznala da njeguje tanana osjećanja, kako u poslu, tako i u privatnom životu, a na to Saša nije mogao da ostane imun, pa je imao jedan prijedlog za nju.

Ceco, uzmi i mene – rekao je kreativni direktor „Zvezda Granda“, ali je dobio žestok odgovor od Ražnatovićeve koji sigurno nije očekivao:

– Što se nisi nudio kad si se obogatio, prije ženidbe? Sad mi se nutkaš, kad nemam nikakvu korist od tebe?

Nakon toga se Ceca požalila Popoviću i poručila mu da treba da joj poveća ugovor, obzirom da ima najviše kadidata u svom timu.

Možda bi sve ovo i izgledalo kao šala, da dan ranije u Zvezde Granda specijalu nisu gostovali upravo Saša i Ceca i jedna situacija tokom emitovanja emisije je jako privukla pažnju.

Naime, Popović i Ceca su se sve vrijeme smješkali jedno drugom, a u jednom trenutku kamera je tokom nastupa Isaka Šabanovića uhvatila bitan momenat koji je pokrenuo lavinu komentara ali i pitanje šta se dešava između Cece i Saše?

Saša je Cecu mazio po ruci, a kada su shvatili da je kamera to uhvatila brže bolje je Ražnatovićka odreagovala tako da prebaci uhvaćeni momenat nježnosti na šalu. Na licu Saše Popovića se vidjela očigledno smišljen trenutak dok je pjevačica umrla od smijeha.

Evidentno je da iza svega stoji prijateljski odnos koji gaje godinama.

Pogledajte snimak iz emisije od 39:48.

Informer