Mama, jako me boli stomak…”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo desilo je SRAMOTNO

Zanimljivosti

Mama, jako me boli stomak…”: Devojčica (12) otišla kod drugarice, a ono što se tamo desilo je SRAMOTNO

Ona je opisala kako se osećala kada joj je njena ćerka saopštila kako se provela kod svoje drugarice iz odeljenja

Anonimna žena podelila je svoju ispovest na jednom sajtu na kojem ljudi svakodnevno dele isksustva i traže savete. Naime, ona je opisala kako se osećala kada joj je njena ćerka saopštila kako se provela kod svoje drugarice iz odeljenja.

– Nedavno je moja 12-godišnjakinja išla nakon nastave direktno kod jedne devojčice iz razreda, da joj pomogne oko zadataka iz matematike. Poznajem njenu majku i imam je na Fejsbuku. Uglavnom, ćerka se vratila kući, zadržala se tamo 3 i po sata i čim je ušla u kuću, sela je za sto: “Mama, gladna sam jako, boli me stomak od gladi. ” Pitala sam je zar nisu palačinke koje je teta pravila bile fine, jer stavila je fotografiju na svoju priču na Fejsbuku – napisala je ova žena i potom prepričala kako se osećala kada joj je ćerka saopštila šta se zapravo dogodilo:

– Kaže moja djevojčica: “Fino su mirisale, mene je teta zamolila da pričekam u sobi dok njena ćerka pojede”. Meni je suza krenula. Na fotografiji je bilo barem 30-ak palačinki, njih je kući troje. Da je makar jednu dala detetu, koje je kao i njeno došlo gladno nakon 6 sati nastave, ili da je barem ponudila parče hleba i putera, moje dete nije izbirljivo. Kod moje bake, majke i mene se uvek sve delilo, makar nas desetoro bilo. Kakva su vremena došla, za plakanje – saopštila je ona ovu poražavajuću činjenicu.

Kako Vi komentarišete potez ove žene koja je ostavila tuđe dete da gladuje? Da li ste, možda, prisustvovali nekoj sličnoj situaciji?

(objektiv.rs)