Ekskluzivne fotografije: Doris Pinčić udala se danas za Davora Guberovića kod matičara

Showbizz

Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket, a Davor je bio elegantan u odijelu, dodala je čitateljica koja ih je uslikala

Skrivali su se i brzo utrčali u matični ured, rekla nam je čitateljica 24sata koja je u petak poslijepodne ulovila voditeljicu Doris Pinčić (34) i njezinog odabranika Davora Guberovića (46) ispred Područnog ureda gradske uprave Susedgrad u Zagrebu.

Par je izrekao sudbonosno ‘da‘ danas točno u 13 sati, a vjenčanju su prisustvovali samo članovi obitelji i najbliži prijatelji.

Izgledali su sretno, Doris je bila sva u bijelom i ružičastim štiklama, nosila je buket. Poveli su djecu, a s njima je bio i pas – dodala je. Davor je bio elegantan u odijelu.

Zadranku i Daruvarčanina spojila je ljubav prema planinarenju, a da su zajedno počelo se pričati u veljači ove godine kad su se zajedno uspeli na Kilimanjaro. Davor je fotografije s Doris objavio u svom putopisu.

Doris je ubrzo nakon toga novinarima priznala da su njih dvoje u vezi.

Da, sretna sam. Moj partner nije javna osoba i priroda njegova posla drugačija je od moga, zbog čega tu priču ne želim izlagati svjetlima reflektora – rekla je u ožujku.

Prošlog vikenda po prvi puta su se pojavili zajedno na svečanoj premijeri predstave ‘Čudo‘ glumice Ecije Ojdanić (48). Davor je voditeljicu nježno obgrlio oko ramena, a sreću nije skrivala.

24sata.hr