Zadarska studentica suzavcem po vlasniku koji je tukao psa i onda krenuo na nju

Region

Zadarska studentica javila nam se kako bi nam prenijela incident koji se dogodio oko 2 sata u noći s četvrtka na petak. Na povratku iz grada sa svojim prijateljem, prolazeći uz studentski dom u Novom kampusu nailazi na čovjeka, kaže pod vidnim utjecajem opijata, kako povodcem premlaćuje psa.

– Prišla sam mu i pitala ga što radi i zašto tuče psa, nakon čega se okreće i kreće me vrijeđati i poručuje da gledam svoja posla. Prijatelj i ja smo zatim otišli, a pas je pošao za nama jer se boji svog primitivnog vlasnika. Tu nas je ponovno napao da smo mu ukrali psa. Želeći pomoći jadnom bespomoćnom stvorenju kažem mu da pusti psa jer mu nije ništa napravio, a on mi se unosi u lice i kaže da bi me udario da nisam žena.

Nastavila se žustra rasprava, nakon koje je vlasnik rekao “gledaj kako ću ga tući” i udario ga iz sve snage nogom u glavu.

– Krenula sam maknuti psa od njega, a on se zalijeće i gura me, nakon čega sam ga ja sam ga u obrani pošpricala suzavcem. Nazvali smo policiju jer se nije htio maknuti s te lokacije i nismo se osjećali sigurno da nastavimo ići kući. Kada je policija došla pobjegao je, pokušao se vratiti po svoje stvari, no opet je zatekao nas i policiju i nažalost utekao zajedno s psom, opisala je studentica, sve kako bi drugim studentima i građanima prenijela što se noću događa u njihovom gradu.

057info.hr