Marija Veljković čeka četvrto dete? Voditeljka objavila fotografiju – Svi iznenađeni, čestitke pristižu

Zanimljivosti

Voditeljka „Slagalice“, Marija Veljković poslednji put je bila trudna pre više od četiri godine. Tada je na svet ona donela ćerku Nevu, koja je postala karika oko koje se svi u porodičnom domu vrte, a brat Đurađ i sestra Rosa, po voditeljkinoj priči, tome su se vrlo brzo prilagodili.

Nakon što je rodila mezimicu Marija je za medije izjavila da ne zna šta joj sudbina može doneti ali da za sada nema u planu još dece. Tada nije ni slutila da će se ubrzo razvesti i upoznati čoveka svog života, glumca Rastka Jankovića sa kojim živi bajku. Otkako je u vezi sa dramskim umetnikom ne skida osmeh sa lica, uvek je nasmejana, raspoložena i nastoji da izgleda savršeno.

Detalje svog novog života, kao i fotografije sa putovanja redovno deli sa pratiocima na „Instagramu“, a upravo takav jedan stajling u kom je želela da naglasi vitku figuru i izvajano telo probudio je kod njenih pratilaca i fanova sumnju da je po četvrti put u blagoslovenom stanju.

Naime, Marija je obukla komplet, uske bebi plave pantalone i sako, koji je nekim čudom kod zgodne voditeljke istakao stomak. Sumnje o četvrtoj trudnoći odmah su se rodile, neki su počeli i da čestitaju, a da li je u pitanju samo optička varka Marija nije još uvek niti demantovala niti potvrdila.

 story.rs