NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA NESVAKIDAŠNJI PRIZOR MAJKE I ĆERKE – NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: Obe dobile VISOKE TITULE i postale najlepše žene

Zanimljivosti

Majka i ćerka na izboru za Miss Velike Britanije osvojile su prestižne titule i oduševile javnost – ne zna se koja je lepša.

Majka i ćerka na izboru za Miss Velike Britanije, Foto: Printscreen Instagram/ lauriemeisak1
Škotlanđanka koja je krunisana za Mis Velike Britanije slavila je zajedno sa svojom mamom koja je bila jedna od najbolje plasiranih takmičarki u kategoriji starijih od 45 godina.

Naime, Ejmi Mejsak (29) pobedila je u takmičenju u kojem je pored nje, učestvovalo još 37 drugih takmičarki. Zanimljivo je da se na istom događaju, njena majka Lori (60) plasirala kao prva pratilja u takmičenju “Ms Great Britain Classic”.

 

View this post on Instagram

 

U intervjuu za “BBC Scotland’s Mornings” , majka je rekla da joj je ovo učešće vratilo samopouzdanje, te da je oklevala da se prijavi zbog godina koje su joj pravile veliku barijeru u glavi.

“Uvek razmišljam treba li to da radim u mojim godinama. Ali, znate, apsolutno obožavam svoje godine. Mislim da nakon što dobijete četvoro ili koliko god dece, malo izgubite samopouzdanje, ali izbor mi je definitivno to vratio”, rekla je ona.

S druge strane, Ejmi godinama učestvuje na izborima lepote i majka joj je bila najveća podrška.

“Mama je uvek išla sa mnom na izbore i bila moja navijačica. Poznavala je sve mame na izboru i volela je sjaj i glamur”, rekla je ćerka koja je nagovorila majku da i ona postane takmičarka.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Laurie Meisak (@lauriemeisak1)

I Ejmi i Lori veruju da za ovakva takmičenja izgled nije presudan, te da je to jedno okruženje u kojem žene jedna drugu podržavaju. Ejmi je rekla da su takmičenja pozitivno uticala na nju i omogućila joj da upozna neke od svojih najbližih prijatelja.

Međutim, protekla godina za njenu porodicu bila je puna izazova. Ejmi je dijagnostikovana autoimuna bolest, lupus, dok joj je deda za kojeg je bila mnogo vezana, preminuo.

stil.kurir.rs