Ljubav je večna, mili moj… Tužna slika naslućuje ono čega se ceo svet plaši FOTO

Uncategorized

Mnogi se nadaju da će Siniša Mihajlović u borbi s leukemijom ipak pobediti

Kada je po drugi put saznala da se opaka bolest vratila, porodica slavnog trenera Bolonje bila je užasnuta, ali ne i pokolebana. Nastavila je zajedno sa njim da se i u najvećoj borbi života s podmuklin neprijateljem, nije odustala. Želja i volja za boljim sutra bila je toliko snažna da je svaka nova slika i poruka upućena Siniša gađala svakog čoveka, pravo u srce.

Pročitajte: Ljubav jača od bolesti – Fotografija iz Sinišine bolničke postelje dira pravo u srce

Nedugo nakon slika s terena kada je Mihajlović smogao snage i predvodio utakmicu, njegova supruga Arijana, koja mu je inače velika podrška i oslonac, objavila je slike i iz njihovog porodičnog doma koje su tada potresle javnost. Siniša Mihajlović vidno je smršao, lice mu je upalo ali ono što hrabri svakako jeste njegov osmeh koji razoružava.

– Svi smo mi ratnici u bici zvanoj život, ali neki od nas su lideri a neki samo sledbenici – glasila je poruka svom voljenom suprugu uz potresne fotografije.

Iako se Miha i posle ponovne dijagnoze dobro oseća, vesti o njegovom izgledu zaprepastile su sve poštovaoce njegovog lika i dela ali i pratioce na Instagramu.

Njegova supruga Arijana nije ga napustila nijednog trenutka a slikama iz prošlosti i mlađih dana često je evocirala sećanja na srećan i bezbrižan život.

Na njenom Instagram profilu, u ovom momentu, nema mnogo slika koje svedoče o trenutnom stanju slavnog golgetera, a mnogi su se rastužili i kada je pre nekoliko dana objavila stare fotografije iz mladosti.

Ove uspomene pratile su reči pune ljubavi koje je požrtvovana supruga uputila svom bolesnom mužu:

– Ljubav je nešto Večno, izgled može da se promeni, ali ne i suština. Ovo su stranice našeg života – napisala je Arijana pored fotografija na kojima su srećni i nasmejani.

Šta je prava istina?
Mnogi već duže vreme nagađaju kako se Miha oseća a trenutne fotografije koje je objavila Arijana mnoge su uplašile. Obožavaoci širom sveta naslućuju da se Siniša ne oseća dobro dok s druge strane nepopravljivi optimisti ipak nagađaju da se slavni trener Bolonje samo odmara od užurbanog perioda i jakih terapija koje su ga iscrpile.

Šta je zapravo istina, ostaje da vidimo u narednom periodu…

svet scandal.rs