Raskinula S Dečkom, Pa Upala U JEZIVU Zamku: Počinio Horor Nad Njom, A Pre Toga Izustio OVE REČI (VIDEO)

Zanimljivosti

Raskinula s dečkom, pa upala u JEZIVU zamku: Počinio horor nad njom, a pre toga izustio OVE REČI (VIDEO)

Eli Česel iz Velike Britanije je mislila da se napokon oslobodila svog bivšeg dečka, Klaudija Guveja. Mislila je da nastavlja sa životom, pa je čak odlučila da izađe na dejt s novim dečkom. Ali, sve je to bila velika zamka. Naime, Eli se preselila iz Engleske u Portugal 2015. godine. Tada je upoznala Klaudija.

Nekoliko meseci nakon što su započeli vezu, Klaudio je počeo da pokazuje svoju nasilnu stranu. Eli nigdje nije smela da izađe sama. Nije smela da priča sa svojim roditeljima. Klaudio je počeo da je obasipa porukama, ponekad sa čak 100 poruka u danu.

– Počeo bi da paničari ako ne bih odgovorila – objasnila je Eli i dodala: “Imala sam osećaj da mu se izvinjavam za sve moguće”.

Uskoro je Klaudio postao i fizički nasilan.

Prvi incident se dogodio nakon što se jednu noć napio.

– Nabio me je uza zid kupaonice i uhvatio za vrat. Imala sam otisak njegovog dlana na vratu – priseća se Eli.

Nasilje se nastavilo dok jedne noći Klaudio nije napao Eli, koja je zadobila ozbiljnu povredu na glavi. Otišla je u bolnicu na ušivanje. Iako je policija pokušala da reši problem, bila je to njena reč protiv njegove. Eli je tada prekinula dvogodišnju vezu s Klaudijom.

Spakovala se i preselila. Ali, Eli nije znala da je Klaudio zadržao njen laptop, pa je imao sve njene lozinke. Iskoristio ih je kako bi je pratio nakon što je otišla. Dva meseca kasnije, Eli je mislila da je pobegla od svog nasilnog dečka. Ali, jednog dana ju je muškarac namamio iz hotela u kojem je radila.

Naime, Klaudio je unajmio Edmunda Fonesku kako bi glumio poslovnog čoveka na sajtu za upoznavanje i spajanje parova. Pozvao je Eli na lažni dejt. Na žalost, za samo nekoliko grama kokaina, Edmundo je pristao da polije Eli kiselinom. Eli je bila potpuno nesvesna čitave zavere sve dok nije postalo prekasno

Nakon što je otišla s posla, razgovarala je s prijateljicom na telefon. U tom trenutku je primetila „neobičnog“ čoveka kako sedi na klupi, obučenog u crno i pomalo nervoznog. Bio je to Edmundo.

Eli je čula napadača kako izgovara: “Žao mi je“, pre nego je bacio kiselinu na nju. Potpuno prekrivena toplom tečnošću, bilo je potrebno nekoliko sekundi pre nego je Eli osetila užasnu bol.

– U sekundi sam shvatila da je to kiselina, pa sam znala ko je to učinio – rekla je Eli, misleći na Klaudija, svog bivšeg dečka.

Eli je stajala na pločniku vrišteći dok joj je kiselina izjedala telo.

– Osećala sam se kao da gorim. Bol je bila nepodnošljiva. Tada sam počela da pljujem jer sam mogla da osetim kiselinu u ustima. Mogla sam da vidim kožu kako pada na pod, na pločnik – priseća se.

Vozilo je polako prošlo pored nje bez zaustavljanja. Eli je verovala da je to bio Klaudio koji je hteo da se divi svom planu.

Tada se zaustavio vozač taksija. Žena u taksiju je pokušala da smiri Eli dok je vozač zvao pomoć.

– Vozačev je prozor bio samo malo otvoren, a vozač je rekao da je mogao da oseti kako zračim toplotom. Rekao je da sam bila kao pravi požar – kaže Eli.

Kiselina je potpuno izbelila pločnik na mestu napada. Dva policajca koja su se odazvala pozivu su završila u bolnici zbog pare kiseline. Eli je najgore prošla.

– Nikada nisam osetila takvu bol. Mislila sam da ću umreti. Bilo je nepodnošljivo – rekla je.

Eli je prevezena na intenzivnu negu zbog oepkotina drugog i trećeg stepena na području lica, prsa, ruku, stomaka i nogu.

– Kiselina je i dalje izjedala moju kožu, pa su morali da mi stave ruke u neku vrstu izbeljivača – priseća se.

Nakon što je primila užasnu vest, njena majka je došla u bolnicu.

– Nisam smela da je zagrlim, poljubim niti dodirnem. Bilo je užasno – rekla je Elina mama, Dijana Njuman.

– Bila je prekrivena zavojima kao mumija. Dodirnule smo se rukama preko stakla i počele smo da plačemo – rekla je.

Trebalo je nekoliko meseci intenzivne nege da se Eli fizički oporavi.

Uprkos svemu, Eli je istrajala u tome da bude hrabra do trenutka kada su morali da joj obriju glavu za transplantaciju kože.

– Bila sam u suzama, a i medicinska je sestra plakala. To me je slomilo. Napokon je uzeo moj identitet – rekla je.

Trebalo je dugo vremena da policija sastavi slučaj protiv Klaudija. Na žalost, on je i u bolnici nastavio da je zlostavlja.

Bivši dečko nastavlja zlostavljanje i u bolnici

Klaudio je nastavio da šalje Eli poruke dok se oporavljala u bolnici. Komentari su mu varirali od zabrinutih do pretećih i zaista bizarnih.

“Jedva čekam da se ponovo vidimo…“ napisao je samo 24 sata nakon napada, „Poslednja stvar koju ću napraviti jeste da te uništim kao što si ti mene uništila.“

– Kada sam otvorila poruku u bolnici pozlilo mi je. Pomislila sam da on nikada neće prestati, on je terorista – rekla je Eli.

Čak je slao poruke Elinoj porodici. Ali, niko nije odgovarao na njih.

Druga je poruka glasila: “Voleću te zauvek čak i ako nemaš ruke i noge. Tvoje me ćutanje još više ljuti”.

Klaudio je pokušao da opovrgne učestvovanje u napadu, ali ga je policija privela te ga je, zajedno sa Edmundom, poslala u zatvor.

Nakon što je provela 12 meseci u živoj noćnoj mori. Elin napadač i bivši dečko su bili u zatvoru. Eli priznaje da joj je to donelo mir.

– Fizički i psihički ožiljci onoga što mi se dogodilo u martu 2017. nikada neće biti zalečeni – ali današnja dugogodišnja zatvorska kazna će mi pomoći da krenem dalje sa svojim životom znajući da je pravda zadovoljena – rekla je.

Eli će uvek da nosi ožiljke od tog napada. Zločin kao ovaj ostavlja dublje ožiljke od onih fizičkih.

– Mislim da je to jedna od najgorih stvari koje možete nekome učiniti – rekla je Eli.

– Ne pati samo žrtva, nego i svi oko nje, čitava njena porodica – naglasila je.

(objektiv.rs)