Djevojčica rođena s deformiranim licem je danas zdrava žena i majka

Zanimljivosti

Priče kao što je njezina pokazuju da je predivno biti živ i uživati u životu koji nam je Bog dao.

Djevojčica rođena s deformiranim licem koje su uzrokovali tumori danas izgleda neprepoznatljivo. Ona je sada zdrava i udana žena, majka dvoje djece.

Devet mjeseci su Tony i Theresa Hall nestrpljivo iščekivali dolazak svoje bebe na svijet. Svi su testovi bili uredni te se činilo da je njihova kćer potpuno zdrava. No, kada se rodila, saznali su da nešto ipak nije bilo u redu.

Liječnici su rekli da će do kraja života imati deformirano lice
Malena Cody imala je hemangiom. Ta bolest uzrokuje mutaciju stanica u benigne tumore. Liječnici su rekli da će Cody zauvijek imati ozbiljnu deformaciju lica.

Tony i Theresa su se naviknuli za odgoj djeteta koje je drugačije. Bili su svjesni da će drugi zuriti u njih. No nisu bili pripremljeni za prijezir koji će drugi imati prema njihovoj djevojčici. Zapravo, ljudi su često komentirali njezin izgled, a susjedi su čak pitali roditelje bi li bili voljni staviti vreću preko njezine glave.

Codyni su roditelji uskoro uštedjeli dovoljno novca kako bi odveli Cody jednom od najboljih plastičnih kirurga na svijetu, doktoru Davidu Apfelbergu u Kaliforniji.

Nakon prve operacije kirurg je uspio ukloniti najveću izraslinu no Cody je još uvijek imala ožiljke posvuda po licu.

Trebala je mnogo operacija, a rezultati su bili zadivljujući
Njezini su roditelji još više uštedjeli te su ju odveli doktoru Miltonu Waneru iz New Yorka. On je shvatio da će trebati mnogo operacija.

Tijekom 14 godina Cody je primila 21 operaciju, a rezultati su bili zadivljujući. Zahvaljujući doktorima nije moguće primijetiti da će Cody rođena s abnormalnostima lica.

Operacije su koštale stotine tisuća dolara, no obitelj je primila i mnogo donacija. Neki su se možda rugali Cody, ali su joj mnogi i pomogli.

Ona je sada zdrava žena i majka dvoje djece
Cody je sada zdrava, odrasla žena. Udala se 2017. godine te ima odličnu karijeru – radi u bolnici.

Nakon što se Cody udala, doktor Waner joj je poslao predivnu poruku podrške. Rekao je:

„Jako mi je drago što si se skrasila, što si se udala. Želim vam sve najbolje. I javi mi se koji put, zaista uživam u tvojim porukama“.

Cody je nazvala doktora Warnera drugom najvažnijom osobom u svom životu (nakon svog oca, a prije nego se udala).

Nedavno je postala majka dvoje predivne djece. Priče kao što je njezina pokazuju da je predivno biti živ i uživati u životu koji nam je Bog dao.

novizivot.net