Saslušana ljubavnica muškarca koji preminuo usred odnosa

Region

Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Kažu da ima muža i djecu, rekao je rođak preminulog muškarca

U hostelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predvečer pronađeno je tijelo 60-godišnjeg N.R. koji je bio sa mlađom ženom. Cijeli Čačak bruji o nesvakidašnjem slučaju koji se dogodio, a sada su otkriveni i novi detalji.

– Nemojte nam stajati na muku, dovoljno je što je zbog svega ovoga pukla bruka i u Čačku se danima samo o tome govori. Mi pripremamo njegovu sahranu, ne znamo da li će sahrani prisustvovati supruga, jer je ova vijest zatekla u inostranstvu. Vjerujemo da je sve ovo pogodilo. Pritom trpimo i veliki pritisak porodice mlađe žene s kojom je bio u hostelu, jer su ovom sramotom trajno rasturene dvije porodice – rekao je rođak preminulog muškarca.

On kaže da su u ovom događaju svi ljuti i da bijes pršti na sve strane, počev od najbližih preminulog, pa do porodice mlađe žene, ljubavnice.

Najveća je muka što je Čačak mali grad i svi se poznaju. Rođak je bio ugledni privrednik, donator, važio je za porodičnog čovjeka. O mlađoj ženi ne želim ni da komentarišem, kažu da ima muža i djecu. Pitajte nju za izjavu, svi znamo ko je ona – rekao je rođak muškarca za “Kurir”.

Nezvanično, mlađa žena je saslušana u stanici policije Policijske uprave u Čačku na okolnosti ovog događaja. Njena porodica je upoznata sa većinom detalja koji su vezani za ovaj slučaj. Iz istrage kažu da za sada nema elemenata njene odgovornosti. U Višem javnom tužilaštvu su nam rekli da je riječ o zadesnoj smrti muškarca.

Sa druge strane, kako prenosi Blic, muškarac koji je umro u hotelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predvečer imao je proširenu trbušnu aortu, visok pritisak, a prije deset godina preživio je moždani udar. Također je 2012. imao moždani udar od kojeg se oporavio, međutim, 2021. godine prilikom ljekarskog pregleda ustanovljeno je da ima proširenu trbušnu aortu zbog koje je morao da ode na intervenciju, međutim, nije želio da to uradi, a pored toga je imao i visok pritisak.

Avaz