„Pukla je bruka u Čačku“: Muškarac koji je umro tokom odnosa s ljubavnicom voleo žene i kafanu, rođake sramota zbog svega

Region

N. R. (60), koji je preminuo tokom odnosa sa ljubavnicom u hostelu u čačanskom naselju Alvadžinica u četvrtak predveče, odranije je poznat u Čačku kao neko ko je voleo žene i kafanu. Za njega kažu da je bio boem, a rođaci tvrde da ih je sramota zbog svega što se dogodilo.

Rođaci stradalog muškarca nisu raspoloženi za priču, jer, kako kažu, „pukla je bruka u Čačku“. Sramota ih je da pričaju o svom rođaku, a pogotovo zbog toga što su sada dve porodice „na udaru“.

Prema nezvaničnim saznanjima Nova.rs, preminuli muškarac je i ranije imao zdravstvenih problema. Doživeo je moždani udar 2012. godine, a Čačani i tu nesreću povezuju sa jednom ženom. I pored muke koja ga je zadesila, meštani o N. R. imaju samo reči hvale.

„Voleo je žene i kafanu, to svi znaju. Bio je veliki donator, dosta je sredstava dao u humanitarne svrhe. Inače je imao svoj privatni biznis, bio je korektan čovek. Primao je ljude bez iskustva u radni odnos i učio ih je poslu“, pričaju meštani.

Kako saznajemo, kada je imao firmu kod kuće, njegova majka je spremala doručak svim radnicima.

O celoj njegovoj porodici meštani imaju reči hvale, te ističu da niko nije očekivao ovako nešto.

Komšije tvrde da mu je žena zaposlena u jednog trgovinskoj radnji, te da je veoma fina i kulturna. Ona navodno nije bila u državi kada se dogodila nesreća, a neizvesno je da li će doći na sahranu, koju organizuju rođaci preminulog.

Sa druge strane, devojka koja je te noći bila sa N.R. u hostelu, saslušana je u policiji, a njen identitet je „javna tajna“ u ovom mestu.

Nezvanično, mlađa žena je saslušana u stanici policije Policijske uprave u Čačku na okolnosti ovog događaja. Njena porodica je upoznata sa većinom detalja koji su vezani za ovaj slučaj. Iz istrage kažu da za sada nema elemenata njene odgovornosti, preneo je Kurir.

Podsećamo, kobnog dana minule nedelje, preminuli je bio u hotelskoj sobi sa mlađom ženskom osobom. Nezvanično je preminuo usled srčanog udara. Policija je u sobi hostela pronašla čašu do pola napunjenu vodom i praškastu materiju nepoznatog sadržaja, za koju se pretpostavlja da je erektivni stimulans.

Kada su ekipe Hitne pomoći i policije došli na lice mesta muškarac je već bio bez vitalnih znakova života. Pokušaj reanimacije je bio bezuspešan. Mlađa žena sa kojom je bio, nije zatečena na licu mesta.

nova.rs