Zbog Jedne Stvari Sumnjala Da Je Dečko VARA: Sutradan Dobila PORUKU I Saznala JEZIVU Istinu (VIDEO)

Zanimljivosti

Zbog jedne stvari sumnjala da je dečko VARA: Sutradan dobila PORUKU i saznala JEZIVU istinu (VIDEO)

TikTok je prava riznica raznoraznih ispovesti, a čini se da se korisnici ove mreže najviše vole da pričaju o preljubama – o tome kako su ih otkrili, pa i kako su ih počinili. Uglavnom su žene te koje dele svoje priče o tome kako su uhvatile muževe ili momke na delu, a jedna koja je izazvala veliko interesovanje na ovoj mreži podelila je korisnica po imenu Pernil iz Norveške.

Ona tvrdi da je shvatila da joj je dečko bio neveran dok je bio na odmoru sa svojim drugovima, a jedan mali znak u spavaćoj sobi joj je to i otkrio. S obzirom na to da su bili razdvojeni nedelju dana, Pernil je bilo čudno zbog čega je njen dečko, kada se vratio s odmora, izdržava duže u toku odnosa, nego inače.

– Bilo mi je čudno, ali sam rekla sebi da neću da mislim previše. Bila je to “crvena zastavica” koju sam sklonila, jer sam bila zaljubljena – rekla je ona na svom profilu na društvenoj mreži TikTok.

Kako kaže, u početku je mislila da umišlja, te je odlučila da “zažmuri” na to. Taman kada je mislila da je verovatno sve umislila, dečko joj je poslao poruku.

– Osećam se prilično loše i razočaran sam u sebe jer postoji nešto što ti nisam rekao. Jedan od prijatelja je pozvao dve devojke na naše putovanje, a ja sam na kraju spavao sa jednom od njih – glasila je poruka njenog dečka.

Iako joj je priznao prevaru, ova devojka je odlučila da posluža svoje srce i oprosti mu to što je spavao sa drugom devojkom.

Glava je govorila jedno, a srce drugo. Biće mi teško da mu ponovo verujem. Odvratno je to što je došao kući i spavao sa mnom, a veče pre toga je imao odnosno se drugom devojkom – zaključila je ona.

@pernilletorhov_

And my gut feeling was right 🤡 #foryoupage #repost #funnyweird #boystrip

♬ original sound – szasgrandchildren

(objektiv.rs)