“MNOGI ĆE OSETITI RAZLIKU”: Devojka Iznela ŠOKANTNU ISPOVEST Kako VARA MUŠKARCE

Zanimljivosti

MNOGI ĆE OSETITI RAZLIKU”: Devojka iznela ŠOKANTNU ISPOVEST kako VARA MUŠKARCE

Prema njenim rečima, odlazak u nečiju spavaću sobu nakon uspešnog izlaska nije tako jednostavan jer mora da sledi određena pravila kako bi osigurala da partner ne sazna njenu tajnu

Osim što se za izlazak sa momcima sprema kao svaka druga devojka, ova Amerikanka krije posebnu tajnu svog izgleda, međutim, odlazak u nečiju spavaću sobu nakon uspešnog dejta za nju nije tako jednostavan.

Za mnoge, priprema za sastanak uključuje sate odlučivanja, razmatranja odeće, frizure, pronalaženje savršenog ruža za usne… Ali za ženu, koja prodaje odeću za oblikovanje, doterivanje za izlazak uključuje još jedan, možda i važniji – aspekt.

Osim što se sprema, mlada Amerikanka, takođe, oblači lažnu zadnjicu, za šta je shvatila da dobija besplatna pića od tipova. Brineta, koristi lažne kratke pantalone za zadnjicu kako bi njeni bokovi u samo nekoliko sekundi poprimili izgled poput peščanog sata.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by REVENGEBODYCO (@revengexbodyco)

Međutim, iako je mali odevni predmet spašava od odlaska pod nož, postoji i jedna loša strana. Prema njenim rečima, odlazak u nečiju spavaću sobu nakon uspešnog izlaska nije tako jednostavan jer mora da sledi određena pravila kako bi osigurala da partner ne sazna njenu tajnu. Pre svega odlazi u kupatilo, a zatim skida lažnu pozadinu.

– Drugi korak podrazumeva sakrivanje lažne zadnjice među proizvodima za koje znate da ih nikada ne koriste – rekla je žena.

Kako bi bila sigurna da muškarac nikad neće da pronađe njen odevni predmet, sakrila ga je između hrpe peškira ispod lavaboa. Nakon što je zadnjicu vratila u prirodni oblik, ugasila je svetlo, kako muškarac ne bi video naglu promenu njenog izgleda. A po završetku odnosa i provedene noći, budi se pre partnera.

Njena objava o ovoj situaciji ima više od 8,1 miliona pregleda, a mnogi su i komentarisali:

“To je tako tužno” , “Mnogi muškarci će da vide i osete razliku”, neki su od komentara.

(espreso.co.rs)