Majka Izazvala HAOS Na Mrežama Zbog Toga Čemu Uči Ćerku: “Pod Pritiskom Smo Da Odgajamo PAMETNU Decu”

Zanimljivosti

Majka izazvala HAOS na mrežama zbog toga čemu uči ćerku: “Pod pritiskom smo da odgajamo PAMETNU decu”

Jedna majka je svojom objavom o vaspitanju dece raspametila internet u kojoj je istakla značaj dobrog vaspitanja, te da u odnosu na to, obrazovanje za nju ne predstavlja prioritet.

Pod pritiskom smo da odgajamo pametnu decu. Zaista. Zapravo, nedavno sam vozila ćerku s druženja i tada sam čula oglas na radiju u kojem žena insistira da što ranije započnem s obrazovanjem svoje čerke, piše Faithit.

Ujedno, u reklami je rečeno da ako moja 18-mesećna čerka ne započne obrazovanje na pravi način i dovoljno rano, onda će uvek da kaska za vršnjacima. U tom trenutku sam pogledala u retrovizor i videla moju ćerku kako pokušava da strpa celo svoje stopalo u usta. Pa, činilo se da sam već omanula.

Moja ćerka, koja sada ima dve i po godine, sa mnom je većinu dana. Budući da je potpuni ekstrovert pa bih poludela s njom u kući ceo dan, mi smo često napolju: posećujemo prijatelje, idemo u zoološki i jedemo napolju.

Svaki dan jako puno razgovaramo jedna s drugom, pa se često uhvatim kako joj objašnjavam stvari iako znam da ih možda ne može shvatiti. No, nije ovo ono što mislite.

Ne pokušavam da povećam njen vokabular ili da je naučim stvari koje su iznad njenih godina kako bi bila odlična učenica u prestižnoj školi.

Želim da odgojim svoju ćerku da bude dobra osoba u svetu koji se ne čini takvim.

Želim da moja ćerka bude svetlo u svetu nasilja.

Mi pričamo o tome da treba biti nežan i zahvaljujemo vlasniku parka čijeg smo psa smele da pomazimo.

Poklanjamo osmeh osobi koja je uzela našu narudžbinu u restoranu u kojem moja ćerka jako voli da se igra. Dok gledamo televiziju govorim joj kako je lepo što postoje različite porodice.

Razumem važnost obrazovanja i dobrog učenja u odabiru fakulteta i karijere. Razumem da domaći zadatak ima svrhu. Ali, kada moja čerka odraste, a moj suprug i ja sedimo na njenoj dodeli diploma, ne želim da se ponosim njom samo zbog te diplome…

Zbog ove objave mnogi su ostali oduševljeni načinom razmišljanja ove majke.

(objektiv.rs)