Pisao Ljubavnici GNUSNE Poruke O Supruzi: Razvod Ju Je Razorio, A Onda Je Usledila HLADNA Osveta (FOTO)

Zanimljivosti

Pisao ljubavnici GNUSNE poruke o supruzi: Razvod ju je razorio, a onda je usledila HLADNA osveta (FOTO)

Betsi Ajala iz Teksasa doživela je veliku bol kada je saznala da je njen suprug vara, nakon čega je bila potpuno skrhana, a činjenica da joj je to uradio tek nakon što je rodila njihovo prvo dete posebno ju je dotukla. Naime, ona je pronašla poruke koje je on slao svojoj ljubavnici, a u kojima je nju, majku svog deteta nazivao “debelom kravom”. Ova žena se tokom čitavog života borila s viškom kilograma, a kada je prestala da tuguje zbog raspada svog braka, brzo je pronašla način kako da se osveti svom bivšem mužu.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b)

Naime, novopečena majka odlučila je da drastično promeni svoj život i smršala je preko 50 kilograma, a danas izgleda neprepoznatljivo. Od simpatične debeljuce pretvorila se u atraktivnu lepoticu, a njenom bivšem mužu je sada sigurno žao za sve pogrdne reči koje je izgovorio na njen račun. Ona je primer kako osveta može da se služi hladna na najbolji način, bez namere da ikoga ugroziš.

– Iskreno, zahvalna sam na onome što je učinio jer inače nikad ne bih promenila svoj život. U početku sam plakala na kraju svakog treninga, ali sam shvatila da moram da se promenim zbog svoje ćerke, da bude ponosna na mene i da joj budem primer – ispričala je Betsi.

Ona se celog života muči sa viškom kilograma, a nakon porođaja, pala je u postporođajnu depresiju, pa se situacija još više pogoršala jer je utehu pronalazila samo u hrani. Sa bivšim mužem bila je u vezi od tinejdžerskih dana, punih 14 godina, pa je od njega očekivala razumevanje. Počela je da pazi šta jede i dobro se držala dok dva dana pre Božića nije otkrila poruke na njegovom Fejsbuk nalogu.

Varao ju je s kolegicom sa posla kojoj je pisao da mu je supruga “debela krava”.

– To me je užasno pogodilo jer mi je uvek govorio da dobro izgledam i čak me je podsticao da se nezdravo hranim, kao da je hteo da zauvek ostanem takva – ispričala je Betsi koja je ipak uspela da se izvuče i nastavi sa zdravim životom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Betsy Ayala (@queen_b_b)

Sa bivšim suprugom je u dobrim odnosima budući da imaju zajedničko dijete, a u međuvremenu se udala za čoveka koji je, kako kaže, „zaista zaslužuje“ i sa njim očekuje drugo dete. Na svom Instagram nalogu, ova majka iz Teksasa, je za sada okupila preko 90 hiljada ljudi koji je prate i podržavaju u njenom putu ka zdravom životu.

(objektiv.rs)