LEPOJ BRENI NIJE DOBRO KAD JE VIDJELA ODAKLE JOJ JE SNAHA: Živi U Crnom Blatu, Kuća Nema Fasade! Brala Borovnice Za 500 Dinara!

Zanimljivosti

LEPOJ BRENI NIJE DOBRO KAD JE VIDJELA ODAKLE JOJ JE SNAHA: Živi U Crnom Blatu, Kuća Nema Fasade! Brala Borovnice Za 500 Dinara!

Kada je Lepa Brena organizovala proslavu rođendana , bilo je mnogo poznatih među zvanicama, a onda se pojavila i Sandra Miljković, voljena djevojka njenog sina Viktora. Ona je trenutno u Beogradu, ali je rodom iz malog mjesta koje se nalazi u blizini Luga.

Prije nekoliko godina ona je odlučila da dođe u Beograd, kako bi studirala, te se u međuvremenu počela baviti šminkanjem. Po pisanju domaćih medija, Sandra je porodična i jako skromna osoba, koja svaki slobodni trenutak nastoji da iskoristi sa svojom porodicom, te joj nikada nije bilo teško pomagati oko kućnih poslova.

Kada se pojavila na proslavi , sve oči su bile uprte u nju, jer je zasjenila sve prisutne svojim izgledom. Pojavila se u farmericama i kratkom topu, pa su svi prisutni gledali u njen stomak.

Obzirom da su već neko vrijeme u ljubavnoj vezi, uveliko se govori kako bi uskoro mogli da stanu na ludi kamen i svoju ljubav krunišu brakom. Po pisanju medija, Lepa Brena se ne ponosi time što joj buduća snaha dolazi sa sela i što se bavila raznim seoskim poslovima, da bi imali šta da jedu, ali navodno to neće raditi ukoliko se uda za njegovog sina.

Šta vi mislite o ovoj porodici? Je li uredu da se Brena ovako ponaša ili ipak mislite da je to dopustljivo!?

Svoje mišljenje pišite nam u komentare!

glasregije.com