Hrvatica (43) Udala Se Za Svog Učenika (16) I Sad Čekaju Bebu!

Zanimljivosti

”Dobar Je, Poslušan, U Školi Ima Sve Petice!”

Tabu tema više nisu prevelike razlike u godinama, pa imamo priliku u današnje vrijeme da vidimo da je razlika između muškarca i žene i po pola vijeka, ali da se oni ne stide govoriti o svojoj ljubavi. Takav slučaj imamo i u Hrvatskoj, koji je iznenadio sve, ali on se ne libe govoriti o vanserijskoj ljubavi.

Jedna Hrvatica je ušla u ljubavnu vezu sa djetetom kojem slobodno može biti majka. Još gore od toga jeste što je ona bila preofesorica u školi koju on pohađa. Naime, kako saznajemo Ervin i Renata su se poznali, kada je Ervin išao na njene časove, tačnije u školskoj klupi.

Oboje ističu da od njihovog prvog pogleda osjeća se varnica među njima i a je tu došlo do hemije. Ubrzo su započeli ljubavnu vezu, a Renata nije dugo čekala da se preseli u kuću svog mladog ljubavnika. Ervin je u to vrijeme živio samo sa majkom, te je ona bez problema prihvatila snahu koja je njenih godina.

Nedugo zatim dobili su i bebu, a par se nije mogao vjenčati dok mladić nije postao ponoljetan. Ervin je od početka isticao kako je spreman da bude otac i da će biti za primjer. Nekoliko godina su već u braku, djevojčica polako raste , a oni iz dana u dan uživaju u svojoj ljubavi, iako su mnogi mislili da neće opstati.

Koji je vaš komentar? Smatrate li da je uredu da pored ovolike razlike u godinama oni budu zajedno?

glasregije.com