Trudnici je na bazenu pukao vodenjak, a ova tinejdžerka je znala što treba činiti

Zanimljivosti

Trudnici koja je sa suprugom došla plivati na bazen je pukao vodenjak, a ova sposobna tinejdžerka je znala što treba činiti.

Natalie Lucas radila je kao spasilac tri godine. Razumjela je sigurnosna pravila i propise, znala je kako izvesti CPR, bila je dobro upućena u postupke spašavanja života i još mnogo toga.

Ali, ona u svom trogodišnjem stažu kao spasilac nije imala iskustvo pomoći pri porodu!

To je bilo prije nego što je maleni Tobin Thomas Rider ušao u svijet baš tamo na bazenskoj palubi u Longmontu u Coloradu!

Djevojka je postala heroj
Bio je to tipičan radni dan za Natalie Lucas kada su Tessa Rider i njezin suprug Matt Jones došli na bazen na plivanje. Tessa je osjećala bol u kuku, osobito nakon što je trudnoća potrajala nakon termina za porod. Činilo se da je plivanje ublažilo nelagodu.

Natalie u početku nije bila zabrinuta, ali je ubrzo primijetila da je Tessi teško. Gledala je kako se Tessa počela boriti i puzdati da izađe iz bazena.

Kad je Natalie otišla provjeriti kako je Tessa, vidjela je da je Tessi pukao vodenjak i čula je kako Matt najavljuje da Tessa ima trudove te da je beba na putu!

Tinejdžerica pomaže pri porodu
Tessa je skinula kupaći kostim, a Natalie je vidjela da beba zaista dolazi! Matt je nazvao hitnu, a Natalie Lucas je skočila u akciju da pomogne mami i tati. Uz nalet adrenalina, ali sa željom da ostane smirena, Natalie je s recepcije skupila pribor za prvu pomoć, medicinske potrepštine i ručnike.

Ostala je s Tessom i Mattom tijekom poroda, razgovarajući s njima, pomažući im da se usredotoče na bebu i namjestila je Tessu u opušten položaj.

Natalie je bila impresionirana “sabranošću” para. Ali Tessa i Matt ne mogu biti više zahvalni za Natalienu pomoć tijekom rođenja njihovog prekrasnog dječaka!

novizivot.net