UŽIVO SMRT NA INSTAGRAMU! PRENOSIO KAKO BLIZNAKINJAMA (18) PUCA U GLAVU: Ubica (17) ih naterao da kleknu i vežu kose u punđe

Zanimljivosti

Osamnaestogodišnje sestre bliznakinje Amalija i Amanda Alves ubijene su na prašnjavom putu dok je ubica njihovu smrt prenosio uživo na Instagramu.

U julu 2021. godine je na Instagram lajvu osvanuo užasan prenos iz Brazila gde je prikazano kako su ubijene sestre bliznakinje Amalija i Amanda Alves (18) kojima je u glavu pucao tinejdžer iz lokalne bande.

Njihova tela su otkrivena pored prašnjavog puta u Pakahusu, samo nekoliko sati nakon što su ubijene, a obe žrtve su imale dete. Amanda je za sobom ostavila trogodišnju ćerku, dok je Amalija bila mama šestomesečnom dečaku.

Osumnjičeni za ubistva bliznakinja Mateus Abru ima samo 17 godina i policija ga je ubrzo uhapsila i privela na ispitivanje. On je sestre naterao da kleknu i vežu kose u punđe pre nego što im je prislonio pištolj na potiljak i ispalio metke usmrtivši ih na licu mesta. Kasnije je ispalio još dva metka u telo jedne sestre i četiri metka u drugu.

Iako još uvek nije poznat motiv za ovu brutalnu likvidaciju, lokalne brazilske novine pišu da su sestre “previše znale” o incidentima koji su se ticali lokalnih dilera droge.

Uhapšeni tinejdžer već iza sebe ima nekoliko hapšenja.

Kurir.rs