Iznenada Joj Umro Muž: Posle Mesec Dana Njegovi Roditelji Došli Joj Na Vrata I Zapanjili Je Ovim ZAHTEVOM

Zanimljivosti

Iznenada joj umro muž: Posle mesec dana njegovi roditelji došli joj na vrata i zapanjili je ovim ZAHTEVOM

Korisnica Reddita otkrila je na forum stranici “Jesam li ja se…a? (“Im I the As****e?”) da je nedavno imala neverovatno neprijatno iskustvo sa roditeljima tek preminulog supruga. Žena iz SAD istakla je da je pomislila da je u pitanju neka šala, doduše u vrlo neprikladnom momentu njenog života, ali – šala.

– Suprug se razboleo i otkrili smo da ima rak. Nismo želeli nikom da govorimo o čemu se radi, verovali smo da će živeti još neko vreme. Ipak, pred samu smrt, morala sam da i njegove roditelje upoznam sa situacijom. Bili su, razume se, pogođeni kao nikad pre. Nakon što je umro, organizovali smo sve da bude pristojno sahranjen i nismo se svađali između sebe, iako smo imali povoda pošto se nismo baš idealno slagali – kaže udovica.

Ona dodaje da su njegovi roditelji mesec dana posle sahrane došli njoj na vrata i šokirali su je jednim zahtevom.

– Rekla sam im pred njegovu smrt da sam mu zamrznula spe*mu kako bih mogla da imam još dece. Nisam bila za to, za razliku od njih. Svekar i svekrva su mi sad tražili tu sp*rmu! Preciznije dozvolu da uzmu sve što je u banci sp*rme od njega. Nisu želeli da ja posle muževljeve smrti imam više bilo šta s njim. Bila sam u šoku. Želeli su tu sp*rmu, kako bi neka druga žena bila oplođena, odnosno da bi oni imali još unuka. Nisam dozvolila to – naglašava udovica.

Ona ističe da je veoma moguće u krivu, odnosno da pogrešno razmišlja.

– Ima logike to što oni žele, ali ipak je bio moj muž. Imamo već dvoje dece. Nije želeo da me vara. Iako nisam bila za zamrzavanje sp*rme, to bi ponovo bila naša deca, a ne od neke druge žene – napisala je ona na Redditu.

Ljudi su u komentarima ostavili više od 1.600 postova i dosta ih je podelila ova složena situacija.

Dok su jedni tvrdili da je udovica potpuno u pravu i njegovi roditelji nemaju šta da se mešaju u priču sad, drugi naglašavaju da imaju pravo na još unuka, kao i da je njihov umrli sin ipak – njihov.

(objektiv.rs)