Detalji užasa u Vukovaru: Ubio je majku dvoje djece, ubojica je bio pijan i pod utjecajem droga?

Crna hronika

Iako je pokušao pobjeći nakon ubojstva, policija je muškarca brzo uhitila. Imao je 1.8 alkohola u krvi i bio pod utjecajem droga, neslužbeno se doznaje. Policija pretražuje ulicu ne bili pronašli nož kojim je izbo ženu

Policija detaljno pregledava sve skrivene kutke u Čakovečkoj ulici u Vukovaru, gdje je u subotu navečer ubijena žena (38).

Naime, u Borovu Naselju muškarac je upao u kuću i nakon verbalnog i fizičkog napada nekoliko ju je puta ubo nožem te potom pobjegao iz kuće.

Iako je teško ozlijeđena žena odmah prebačena u vukovarsku bolnicu, tamo je i preminula.

Muškarac je ženu navodno napao u vrijeme dok su u kući bila njena malodobna djeca koja su čula zapomaganje teško ozlijeđene majke. Zapomaganje su čule i neke susjede no, kako je te večeri cijeli grad bio obavijen gustom maglom, na ulici se nije ništa vidjelo, pa ni napadača kako bježi iz kuće u kojoj je ubio ženu.

Nakon što ju je izbo nožem muškarac je odmah pobjegao no, policija ga je veoma brzo pronašla.

Utvrđeno je da se radi o Vukovarcu (45) i za sada je glavni osumnjičeni za počinjeno djelo. U trenutku uhićenja, kako neslužbeno doznajemo, imao je 1.8 alkohola u krvi i bio je pod utjecajem droga.

Još se utvrđuje u kakvom su odnosu bili, a navodno se radilo o bivšem partneru, s kojim je bila nakon rastave.

– Bila sam u dvorištu zatvoriti kapije kad sam čula neke glasove iz njene kuće, neko zapomaganje, to me je uznemirilo i nisam znala što bih. Kasnije je sve utihulo pa sam mislila da je sve u redu, ali kasnije sam vidjela policiju – kaže jedna susjeda dodajući kako je po ženu ponekad znao doći muškarac u kombiju.

Susjedi pričaju kako je žena živjela sama s djecom u kući, a da je rastavljena već dvije godine te da je sa suprugom bila u dobrim odnosima.

Policija je cijelo prijepodne hodala naseljem ne bi li pronašla krvavi nož kojega je osumnjičenik navodno odbacio negdje u grmlje nakon što je izašao iz kuće nakon ubojstva.

24sata.hr