Ispovijest Oca Djevojčice Koju Je Majka Pretukla: Djeca Su Mi U Zvečanskoj, Tašta Mi Zatvori Kuću! Kud Ću Sad?

Zanimljivosti

Ispovijest oca djevojčice koju je majka pretukla: Djeca su mi u Zvečanskoj, tašta mi zatvori kuću! Kud ću sad?

Ko Boga vas molim, vas, vašu redakciju, vas kao moju kćerku, pomozite mi da vratim moju djecu kući – sav uplakan ovako za Telegraf govori danas Prvoslav Pajić, suprug Slavice Đilas koja je juče uhapšena zbog toga što je tukla kćerku Milicu, a o čemu je snimak kružio društvenim mrežama.

Ekipa Telegrafa Prvoslava je našla u centru Grocke, gdje prodaje stare stvari. Kaže da je za sve kriva njegova tašta Lidija.

– Zatvori mi kuću! Gdje ću i šta ću sad? Dok sam ovdje, dobro mi je. Kad odem u Begaljicu, samo mislim na moju Milicu i na mog Mihajla. Djeca su mi sada u Zvečanskoj. Obećali su mi u Centru za socijalni rad da će da me zovu da odem da ih vidim. Ja ne znam kako će moje srce to da izdrži. Al neću ništa da radim dok me ne pozovu iz Centra – kaže jecajući za Telegraf Prvoslav.

Kaže da nisu lažne slike ljubavi koje se pojavljuju u medijima njegove supruge Slavice i djece.

– Ona ih voli. Nije to lažna ljubav. Nikada, baš nikada, ih nije udarila da ja za to znam. Za ovo nasilje sam saznao dva dana prije nego što je snimak objavljen. Rekla mi je da nije smjela da mi kaže da ne bih ja nju tukao. Čuj, zašto bi je tukao – rekao je Prvoslav za Telegraf.

Na pitanje šta je zapravo prethodilo tom snimku, Prvoslav konačno razjašnjava ovu situaciju.

– Lidija je zvala iz Sombora Slavicu i rekla da trpi nasilje od Zorana. Da bi Slavica njoj pomogla, ona je to prijavila policiji. E sad se ona njoj sveti što je njen Zoran u zatvoru, al zašto preko djece.

S obzirom na to da kruže priče da je i Slavica imala nešto emotivno s tim Zoranom, pitali smo Prvoslava koliko je to istina.

– Ne, nikada. On je jednom bio u mojoj kući kad smo živjeli na drugoj adresi. Kako pored mene? To nije tačno – rekao je Prvoslav.

Otkrio je i da će 20. novembra morati da napuste kuću u kojoj su sada podstanari.

– Skućiću se ja. Imam gdje, naći ću. Mene nije sramota, ja sam i prosio. I pop parohijski me zna. Kad nemam, ja odem u crkvu i tražim. Najteže mi je što ću morati da spakujem stvari, najviše Mihajlovih i Miličinih igračaka. Sad nema sa njima ko da se igra – rekao je on.

Prvoslav kaže da je Slavica trenutno na suđenju i s obzirom na to da ranije nije imala nikakvih prijava, nada se da će ipak biti puštena, ali dodaje:

Ipak taj snimak, to je otežavajuća okolnost.

telegraf.rs