Aleksandra i Svetlanu spojio je Memedović u emisiji: Napustila Beograd i državni posao i došla u selo sa 15 stanovnika

Zanimljivosti

Tridesetosmogodišnji Aleksandar Manić akademski je obrazovan, završio je Arheološki fakultet i ima zvanje kustosa. Radio je u muzeju u Pirotu, nakon toga je promenio još dva posla, ali je oduvek sanjao o povratku na selu. Pre tri godine to je i učinio – vratio se na dedovinu, u selo Izatovci u Pirotskom okrugu, gde je njegova porodica oduvek živela od stočarstva.

Sticajem neobičnih okolnosti, prošle godine je upoznao svoju sadašnju suprugu Svetlanu i to zahvaljujući emisiji „Sasvim prirodno“ kod Jovana Memedovića.

„Posle tvoje emisije, moja sadašnja supruga me kontaktirala, kad čovek oseti to je to. Nisam ni znao kako izgleda, u glasu sam osetio da je ona prava. Sreli smo se u Pirotu, ona je napustila državni posao u Beogradu, radila je kao revizor i došla ovde. Moja supruga je mnogo hrabrija od mene“, ispričao je Aleksandar.

Svetlana je završila Ekonomski fakulet u Beogradu, a kada je pogledala emisiju, znala je da je on taj. Dobili su sina i to je prvo novorođence u ovom kraju Stare Planine posle 40 godina.

„Desilo se nešto što nisam ni sanjala. To je bilo početkom 2021. kada sam pogledala emisiju i videla Saleta. Videla sam čoveka koga sam ceo život čekala. Ja sam napravila prvi potez. Pustila sam mu poruku, posle smo se čuli“, rekla je Svetlana

Ovaj hrabri bračni par sada ima 70 ovaca, prave dalje planove, nema mesta strahu i bojazni. Zalažu se za povratak selu i zdravijem načinu života. Pošto su na početku, svaka pomoć države i subvencije su im dobrodošle.

Izvor: mondo.rs