NAJLEPŠA RUMUNKA KOJA HODA ZEMLJOM SA DEKOLTEOM OD KOG STAJE DAH: Slike bez grama fotošopa otkrivaju kako zaista izgleda

Showbizz

Najlepša Rumunka Madalina Genea pojavila se na filmskom festivalu u nikad provokativnoj haljini.

Lepa Madalina Genea zaledila je sve poglede kada se pojavila na Rimskom filmskom festivalu. Kao i obično, Madaline je blistala u provokativnoj toelati koji je u prvi plan istakla njene obline.

Italijanka rumunskog porekla pojavila se na premijeri filma “Era Ora”, a za ovu priliku odabrala je crvenu dugačku haljinu sa veoma dubokim šlicem i još dubljim dekolteom. Stajling je zaokružila srebrnim sandalama

još jednom objasnila zbog čega važi za najlepšu i najzgodniju Evropljanku, kako je mnogi nazivaju.

Nasmejana Madalina pozirala je fotografima, te smo mogli da vidimo da i bez fotošopa, ova lepotica izgleda besprekorno.

Madalina je manekensku karijeru započela sa samo 15 godina, kada ju je otkrio italijanski dizajner Gattinoni.

Zahvaljujući lepoti i talentu, učestvovala je u mnogobrojnim modnim kampanjama i revijama, a oprobala se i kao glumica. Prošle godine imali smo priliku da je gledamo u filmu “House of Gucci” gde je tumačila lik Sofije Loren, s kojom je inače zbog lepote i porede.

Dok jedni misle da je poređenje na mestu, drugi smatraju da Madalina nije ni do kolena slavnoj italijanskoj divi jer se podvrgla brojnim operacijama. Madalina je oduvek bila lepa, ali činejnica je da nije uvek izgledala kao danas.

Madalena je jednom prilikom otkrila da je i dan danas nesigurna u vezi svog izgleda, a da brine bez razloga možete zaključiti po njenim fotografijama.

Italijanski mediji pisali su da je Madalina oduvek imala puna usta, međutim rešila je da ih dodatno popuni. Takođe navode i da je suzila noz, radila jagodice, mačje oči, ali i da je ugradila silikone u grudi.

A kako je ova lepotica izgledala nekada, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

mondo.rs