IZBACILA SAM SVEKRVU IZ NAŠEG KREVETA, A ONDA JE POČELA DRAMA: Ono Šta Je Moj Muž Uradio Me Je Šokiralo!

Zanimljivosti

ZBACILA SAM SVEKRVU IZ NAŠEG KREVETA, A ONDA JE POČELA DRAMA: Ono šta je moj muž uradio me je šokiralo!

Jedna žena nedavno je šokirala korisnike foruma svojim iskustvom, kada je njena svekrva trebalo da prenoći kući svog sina, ali uz jedan neobičan zahtev.

U objavi na “Reditu” ona je ispričala da ona i njen muž, sa kojim je u braku tek devet meseci, žive u drugom gradu u odnosu na njegove roditelje. Jednog petka uveče, njegova mama se pojavila niotkuda, tvrdi ona, prenosi “Miror”.

Kada je došlo vreme za spavanje, svekrva, koju je opisala kao osobu koja ne poštuje ničiju privatnost, zatražila je da spava u bračnom krevetu para, nakon što zaključa vrata kako je niko ne bi uznemiravao.

“Ovo mi je bilo bizarno, ali sam je ljubazno odbila i predložila druge opcije kao što su gostinjska soba, kauč ili dušek na naduvavanje, ali ona nije odustajala. Ovo je pokrenulo svađu između nas dve. Tokom svađe sam joj rekla da ne želim da se udaljavam od svojih stvari, ali ona je skočila na mog muža govoreći: “Nemoj samo da stojiš tu! Reci nešto!” Shvatila je to kao da sam pokušala da je izbacim i počela je da plače, što je uznemirilo mog muža”, piše žena u objavi.

Do ponoći se čitava situacija završila, tako što je svekrva otišla, a muž je tada eksplodirao na nju. Tvrdio je da nije poštovala njegovu majku, koja je “bila gost u njihovoj kući”. Zatim je tvrdio da je to i njegova spavaća soba, a ne samo njena i otišao u hotel u kojem je odsela njegova majka posle svađe.

“Sutradan je svima ispričala šta se desilo i čitava porodica se naljutila na mene, a sada se i moj muž žali kako pokušavam da uništim odnos između njega i njegove porodice i da ih guram od njega”, požalila se žena.

Ne verujući šta čitaju, korisnici Redita su odmah stali na njenu stranu.

“Pa bila je GOST, gosti spavaju u sobi za goste, zato i postoji!!!”, “Ako ne odeš sada, garantujem ti da će biti sve gore”, “On nije u stanju da vidi nepoštovanje koje njegova majka pokazuje”, pisali su korisnici.

(stil.kurir.rs)