HTELA SAM DA SKOČIM SA 5. SPRATA: Potresna ispovest Milice Dabović – često pomišljala da se UBIJE, a ovo ju je sprečilo!

Showbizz

Milica Dabović je priznala da je nekoliko puta razmišljala o samoubistvu, a onda se zapitala jednu stvar i to ju je odvratilo od suicidnih misli.

Bivša košarkašica Milica Dabović nikada nije krila od javnosti težak životni period kroz koji je prošla, a ni danas, kao samohrana majka, ne dozvoljava sebi da poklekne. Sebe predstavlja kao izrazito hrabru ženu, a najveći trag na nju ostavio je otac njenog deteta, koji ju je fizički maltretirao i zlostavljao.

Nakon brojnih ljubavnih brodoloma u kojima se previše i iskreno davala muškarcima koji joj to nisu uzvraćali i koji su je na kraju povredili, Milica Dabović je mirnu luku pronašla kraj Vanje Ćorića, s kojim je u vezi već nekoliko meseci.

U više navrata je govorila o tome da nikada neće dozvoliti da njen sin Stefan sazna ko mu je otac, a u potresnoj ispovesti je sada priznala da je nekoliko puta imala suicidne misli.

“Da li sam razmišljala da se ubijem i da skočim i u Francuskoj sa svog petog sprata iz stana i ovde u Srbiji isto tako sa četvrtog – jesam. Veruj da to nije bilo samo jedan put ili dva ili tri, negosamčesto pomišljala da je najlakše da se ubijem. I onda sam rekla sebi: ‘Pa, Bože, šta ako ostanem živa?’. Tako da, koliko sam luda, sigurno bih ostala živa, ali ko zna kakva bi bila ta situacija”, izjavila je Milica.

MONDO/Blic)