Hrabri Oliver (3) nema noge, ali juri na sve strane: Divna gesta jednog tinejdžera će vam rastopiti srce

Zanimljivosti

Mali Oliver Buckingham (3) iz SAD-a rođen je bez nogu, sa oštećenim sluhom i još uvijek nije progovorio, ali jedan predivna gesta nepoznatog tinejdžera uljepšala mu je Novu godinu i rastopila srca milijuna ljudi na Internetu.

Dirljiva snimka mališana koji je sam sjedio u parku dok mu nije prišao stariji dječak s loptom za američki nogomet pregledalo je nekoliko milijuna ljudi.

Oliver je u početku zadivljeno promatrao novog prijatelja kako baca loptu. Onda je stariji dječak kleknuo i dao mu je u ruke, a Oliver mu je dobacio nazad.

Dječakova majka Brooke Buckingham (24) bila je presretna što mu je potpuni neznanac poklonio pozornosti i uljepšao mu dan, a prelijepa scena odigrala se dan pred Novu godinu.

– Oliver je bio tako uzbuđen! On je samo otišao, sjeo blizu njih, gledao loptu kako ide naprijed-nazad i bio fasciniran njome. Svaki put kada bi tinejdžer bacio loptu svom tati, Oliver ga je oponašao – rekla je Brooke.

Igra se nastavila sljedećih pet minuta prije nego što su se dječaci pozdravili.

Tinejdžer nikada nije pitao zašto dječak nema noge
– Bio je užasnut kada su morali otići! Tinejdžer me nikada nije pitao zašto Oliver nema noge ili bilo što slično. On je u tom trenutku bio samo dijete, kako bi trebalo biti! – ispričala je presretna mama.

Brooke i njezin muž Jacob nisu uspjeli naći informacije o tinejdžeru s kojim se Oliver igrao, ali Brooke se nada da bi ga objavljivanjem snimke na TikTok-u mogla pronaći.

– Naša obitelj samo želi zahvatiti ovom tinejdžeru što je tako divan – dodaje Brooke.

Inače, mališan se teško igra s drugom djecom njegovih godina, pa je mama bila presretna gestom potpunog neznanca.

– Oliver je nevjerojatno društven i radoznali mali mladić. Kada idemo u parkove ili bilo gdje, on voli komunicirati s ljudima – objašnjava majka dječaka koja ima još dvoje djece.

Oliver je rođen je u 36. tjednu trudnoće i bio je težak svega 2,46 kilograma. Sa samo deset mjeseci počeo se sam prevrtati i skakati, a od tada je sve jači.

Majka voli da ga naziva ratnikom jer ne dozvoljava da ga bilo što uspori, već stalno izvodi akrobacije.

saharica247